ТРИХ СПОСОБІВ, ЯКІ МОЖЕТЕ ЗДОРОВИТИ АЛЛАХ СУБАНАХУ ВА ТА'АЛА

Ісламські новини, Танджунг Енім - - Аллах Слава Йому сказав: Поспішай, ти шукаєш прощення у свого Господа і отримаєш небо таке обширне, як небо і земля, де небо було надане праведникам. (А саме) люди, які діють, як у полі часу, так і вузько, люди, які стримують гнів і прощають (помиляються) інших. І Аллах любить тих, хто чинить добро. "(Коран, Алі-Імран: 133).

Цей вірш підтверджує нас, що до неба можна дійти лише з добром, а не зі злом. Цей вірш також спонукає нас до змагання робити добро, щоб ми могли досягти прощення Бога, тому що за цим прощенням стоїть величезне небо.

Цей вірш також пояснює деякі практики, які можуть призвести когось до неба, а саме:

Подайте милостиню у приміщенні та вузькому.
Аллах обіцяє небо тим, хто діє на шляху Аллаха, як у космосі, так і у вузькій ситуації, як людина живе добре чи потребує. Або іншими словами, люди, які можуть залишатися щедрими в будь-якому стані.

Якщо ми даємо милостиню в стані достатнього багатства, це, звичайно, не складна річ, але іноді ми скупими при отриманні достатнього багатства. Тим часом, якщо ми даємо милостиню у нестачі, тоді як нам дуже потрібна власність, це, звичайно, не те, що легко зробити. Тому Бог обіцяє небо людям, які дають милостиню в будь-якому економічному стані.

Завжди стримуйте гнів.
Що мається на увазі здатний стримувати гнів - це людина, яка має причину гніватися, і він заслуговує на злість, а тому, що боїться гніву Божого і переживає наслідки свого гніву, тому він стримує свій гнів.

У розповіді про історію Абу-Хурайра згадувалося: «Сильна людина - це не людина, яка виграє поєдинок. Сильна людина - це той, хто може стримувати свій гнів, коли він злиться. "(Розповідають Бухарі та Мусульманин).

Пробачте за помилки інших.
Без терпіння пробачити непросту річ. Бо пробачити тих, хто нас образив, образив нас, рівнозначно видалити помилки цієї людини, перетворити їх на доброту і повернути їм щось особливе, а саме прощення.

Тому доречно, якщо тоді Аллах дасть Своє прощення і забезпечить Своє небо людям, які мають таку скриню. Сподіваємось, ми можемо бути людьми, які можуть досягти свого раю

Loading...

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "ТРИХ СПОСОБІВ, ЯКІ МОЖЕТЕ ЗДОРОВИТИ АЛЛАХ СУБАНАХУ ВА ТА'АЛА"

Posting Komentar