Південна Корея продовжує орієнтуватися на мусульманських туристів

Ісламські новини, Танджунг Енім
Південна Корея продовжує пропагувати дружній для мусульман туризм, оскільки кількість мусульманських туристів до Південної Кореї збільшується.

Південна Корея також розвиває інфраструктуру державних послуг та різні галузі, дружні до мусульман.

Південнокорейські туристичні визначні пам'ятки, обладнані зручностями для відвідувачів мусульман, також просувалися на ярмарку подорожей до Кореї 2020 року, організованому Офісом Джакарти Корейської організації троуризму.

Відвідувачі можуть побачити копію Центральної мечеті Сеула, мечеті, яка була споруджена вперше в 1976 році в Ітавоні.

"Ми сподіваємось, що ця подія може стати позитивним засобом для індонезійського народу для більшого пізнання дружньої до мусульман Кореї", - заявив директор офісу Корейської організації троуризму в Джакарті Ендрю Джонгун Кім у своїй прес-заяві.

Фестиваль відбудеться в Кота-Касабланка з метою популяризації дружнього до мусульман південнокорейського туризму в зимовій атмосфері.

На фестивалі будуть представлені туристичні агенції, авіакомпанії, а також регіональні туристичні бюро Південної Кореї з Сеула, Пусана, Інчхона та Чеджу, а також такі організації, як Ханва, Корейської організації троуризму Корейська хвильова дивізія.

Також будуть проведені різні допоміжні заходи, щоб додати захоплення заходу Корейського ярмарку подорожей. Серед іншого, історія мусульманського мандрівника за участю Наташі Різки, Уджунг Оппи та Асми Надії, які поділяться своїм досвідом під час вивчення Кореї.
Як відомо, Південна Корея є одним із туристичних напрямків, на які найбільше націлюються індонезійці, хоча Південна Корея є немусульманською країною.

Відомо, що Південна Корея вступила в ряд країн, які пропонують туристичні поїздки для мусульман. Тому що туристи, які в’їжджають до цієї країни, насправді є мусульманськими туристами.

Косель досить активно надає різноманітні зручні умови для мусульман, такі як ресторани та магазини з халяльним ярликом, а також місця поклоніння, для підтримки халяльного туризму для туристів.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Південна Корея продовжує орієнтуватися на мусульманських туристів"

Posting Komentar