увімкніть серце зікр

Ісламські новини, Танджунг Енім
Багато хто з нас сьогодні, маючи стільки справ, скаржиться на іржаве, неуважне серце. Навіть незважаючи на те, що життя серця відбувається за допомогою зикр. У мусульманському шахіху з хадису Абу Муси радхіаллаху 'анху пророк, хай вітає, сказав: "Метафора тих, хто робить зір своєму Рабу, і тих, хто не робить свого рабба, схожа на живих і мертвих". (Переказано Бухарі: 6407).

У мусульманському лафадз Пророк, хай вітає Аллах і вітає, сказав: "Метафора будинку, про який пам'ятає ім'я Аллаха, і будинку, якого ім'я Аллаха не пам'ятає в ньому, схожа на живих і мертвих". (Переказано Муслімом: 779).

Ібнул Каїм рахімахулла сказав у своїй книзі "Мадааріджу Ас-Саалікін" у фасалі "Позиція Дзікіра": "Серед манзили" Ійяка набубу ва ійяка настаїн ". Це позиція зикр. Це позиція великих людей. Вони ним озброєні, торгують і продовжують його прокладати. Валі відправляється Зікр, хто його отримає, той буде зв’язаний, а хто не отримає, буде розлучений.

Зікр - це їжа серця для людей, якщо вони покинуть їх, тіла стануть для них могилами, їхні будинки будуть пошкоджені. Зікр - це серце для серця, ліки, якщо він хворий, чим більше зикр занурений у свій зикр, тим більше любові він прагне зустріти з ним. Він є воротами до великого Бога, які завжди відчинені між Ним та Його слугами, доки слуга не закриє їх нехтуванням ". (Мадаріус Салікін: 2/423).

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "увімкніть серце зікр"

Posting Komentar