Це комуністична єресь, якої громадськість та студенти не знають

Ісламські новини, Танджунг Енім
В історії є художник, який колись хотів приєднатися до комуністичної системи. Нарешті приєднався. Він був тим, кого спочатку дивувала теорія, що міститься в комуністичних вченнях чи ідеях. Але одним словом, коли комуністична еліта попросила його зробити те, чого він ніколи раніше не робив, він нарешті подав у відставку.

"Є британський художник, він аутсайдер, приєднався до комуністичної групи. Однак він заявив про себе назад, і це було досить швидко. Причина лише в тому, що його попросили заперечувати, брехати або брехати, передаючи щось для комуністичних цілей », - сказав літературний письменник Тауфік Ісмаїл у Таман Ісмаїл Марзукі, Чикіні, Центральна Джакарта.

Мало того, Тауфік Ісмаїл також сказав, що комунізм має послідовність або стратегію в примушенні людей приєднуватися. І, наприклад, існує принаймні десяток способів насильства, щоб досягти бажань комуністів.

"І є спосіб насильства. Існує близько 18 способів досягти цього. Крім того, нас просять брехати, шантажувати, залякувати, ненавидіти, ґвалтувати та вбивати людей, які не згодні. Цей метод або книга використовується у всьому світі ", - сказав він.
Навіть комуністи мають підготовку для цього. Це було проведено з метою залучення новобранців для приєднання до міжнародного комунізму.

Наприклад, вони проводять навчання в кампусах шляхом маскування таким чином.
"Тому ми не повинні забувати відвідувати кампуси, щоб повідомити нам, що комуністичні вчення та взаєморозуміння увійшли до навчальної кімнати", - підсумував він.

Це розуміння зазвичай носить такі імена, як Карл Маркс та Ленін. Ці двоє учнів вважають їх обох справжніми пролетарями. Тоді як у своєму житті, наприклад, у самого Карла Маркса було багато проблем. Починаючи від особистого, сімейного, до навколишнього середовища.
На сьогоднішній день це розуміння ніколи не перевірено успішно. Насправді той факт, що держава, яка заявляє про себе як комуністичну, переживає надзвичайний спад.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Це комуністична єресь, якої громадськість та студенти не знають"

Posting Komentar