Не будь «випадковим» підлітком

Ісламські новини, Танджунг Енім
Останнім часом мусульмани знову розлючені поведінкою євреїв з іншого боку. Особливо гноблення, яке сталося в індійських мусульман, уряд там видав нову політику, згідно з якою населення Індії могло вільно мати будь-яку релігію, таку як індуїзм, буддизм, християнство та інші, крім ісламу. Що? Іслам? Чому іслам? Хоча релігія, якою задоволений Аллах на цій землі, - це лише іслам, і іслам є благословенням для всієї природи.

Ми, підлітки в цю тисячолітню епоху, повинні грамотно ознайомитися зі станом наших братів-мусульман у цій частині світу. Пам’ятайте, що не банки з грамотністю, а грамотність фактів - це також рішення. Отже, коли брати-мусульмани сумують, як індійські мусульмани, які день у день втрачають життя, бо захищають цю благородну релігію.

Якщо ми бачимо, то, що спричинило скасування ісламу в країні Шахрукхана, було те, що вони не хотіли, щоб іслам став більш розповсюдженим і не хотіли, щоб число мусульман зростало. Вони дуже бояться повернення славної слави ісламської цивілізації, єдиної цивілізації, яка змушує всіх почуватися спокійними та захищеними справедливим лідером. Однак зараз лідери гноблять, переслідують і навіть бойкотують власний народ, особливо проти мусульман.

Незважаючи на те, що ми народжені громадяни індонезійської держави, про яких кажуть, що вони незалежні, ми повинні усвідомлювати, що мусульмани поза нами - наші брати. Якщо зараз ми все ще можемо молитися п’ять разів на день у спокійному стані, ми навіть можемо вибрати молитися в будь-якій мечеті. Але в Індії не вистачає мечетей, просто молитися важко просити прощення. Потрібно знати, друже, там були спалені десятки мечетей. В жаху, правда? Мда ... Отже, що нам робити, брате?

Ми, як тисячолітні мусульманські підлітки, не можемо допомогти, ми повинні бути готові допомогти нашим братам-мусульманам у світі. Ми повинні бути дійсно активними у проповідуванні, щоб ісламське життя повернулося до своєї слави на цій землі, щоб не було більше гноблення мусульман. Напевно, нам не вистачає слави ісламу, яка проіснувала приблизно 14 століть?

Тому нам, підліткам, не слід бути «сантюі-сантуян», намагатися бути більш чуйними до наших братів-мусульман, багато молитися за них, багато розуміти про важливість ісламу, який застосовується у нашому житті, щоб ми завжди отримували допомогу Аллаха субханаху ва таала.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Не будь «випадковим» підлітком"

Posting Komentar