Абу Котада Аль-Філастіні: Розкіш - це ворог джихаду

Ісламські новини, Танджунг Енім
Розкіш - ворог джихаду, обіцянки Аллаха про перемогу не дадуть тим, хто боїться, що їх келих розіб'ється. Люди, які живуть у розкоші, часто далекі від керівництва, далекі від допомоги Аллаха і не відіграватимуть жодної ролі у керуванні змінами в уммі. І дуже-дуже далеко від великих обіцянок равбанів.

Не станьте в’язнем незнання. Тобто думати, що перемоги та змін у життєвих реаліях можна досягти з великим багатством, походженням та нарощуванням сил у спокійному та самотньому океані. Якщо ви потрапляєте в цю проблему, то вас захоплюють цінності незнання. Ви не розумієте природи руху життя і не дуже добре розумієте історію. Ви не побачите сенсу тестів, які завжди оточують людей, щоб їхній ранг був підвищений, а їхня ізза визнана.

Коли ви бачите розкіш, втрачену суспільством, яке живе в умовах джихаду, коли ви бачите, як випробування за випробуванням випадають на людей, які виходять на шлях Аллаха проти людей зарозумілих, тоді знаєте, що вони йдуть шляхом війни Табук, бо в цій війні люди відрізняються, з якими моджахедами не хочеться битися, хто - лицемірами, хто - віруючим, хто - щедрим, а який - ханком, а хто сміливим і щедрим. Так сталося в першій війні табуків.

І ось ти, о моджахеде на шляху Аллаха, ти живеш в інший період табу, ідучи цим шляхом, розкіш зникне з твого боку, слідуючи цим шляхом, буде визначена людська якість. Тому що ви будете знати, що обіцянки Аллаха не будуть даватися людям, які бояться, що їх келих розіб'ється. Що стосується моджахедів, то вони взагалі не мали дому.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Абу Котада Аль-Філастіні: Розкіш - це ворог джихаду"

Posting Komentar