який закон посту для жінок, які не завуальовані

Ісламські новини, Танджунг Енім
Через сияріат, який був посланий до пророка Мухаммеда Саллаллаху Алайхі Вассаллама, Аллах Субханаху Ватаала вимагає від жінок закривати всі свої вигини та тіла, крім долонь та обличчя.

Але іноді в нашій свідомості виникає питання про те, який закон посту жінок, які не покривають свої статеві органи? Колишній муфтій Сайх Алі Джума та Єгипетський інститут фатви "Дарул іфта" обговорювали це питання кілька років тому

Далі подано архів відповідей колишнього єгипетського муфтія та Дарула Іфти щодо закону посту для жінок, які не завуальовані?

Одяг, який покриває статеві органи, є обов’язковим для чоловіків і жінок згідно з шаріатом, який Аллах Субханаху Ватаала відкрив пророкові Мухаммеду Саллаллаху Алаїхі Вассалламу, який не показує вигинів тіла, щоб він міг запросити похоть.

В ісламі Аллах підкреслив, що зобов'язання не буде відокремлене від інших зобов'язань, наприклад, людина, яка поститься, ніколи не може бути виправданою, щоб покинути молитву, а ті, хто молиться і поститься, взагалі не мають виправдання не носити одяг згідно з шаріатом.

Хороші жінки-мусульманки - це ті, хто встановлює обов’язкові молитви та постить у священний місяць Рамадан та підтримує свої статеві органи. Тоді як ті, хто продовжує молитися і поститься, але не носить хустки, лише Аллах знає і як винагородити цих слуг.

Однак не варто засмучуватися, бо нам завжди доручають завжди каятися Аллаху, що наші добрі справи зможуть стерти наші гріхи за умови, що ми перевернемо новий лист і покаяємося в насусі за все, що було зроблено раніше.

Отже, для мусульманських жінок, які не виконали своїх зобов’язань, нехай момент місяця Рамадан стане відправною точкою для постійного виконання зобов’язань, від яких раніше було відмовлено.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "який закон посту для жінок, які не завуальовані"

Posting Komentar