Замзам, Спеціальна вода, визнана світом

Ісламські новини, Танджунг Енім
Від Ібн Аббаса радхіяллаху анху пророк Мухаммед саллаллааху алейхі ве саллам сказав: «Воістину Замзам - це вода, яка дуже благословенна. Це поживна їжа. Замзам корисний для будь-якого призначення, коли його п’ють. Якщо ви п'єте, щоб одужати від хвороби, Аллах зцілює вас. Якщо ви п'єте, щоб почуватися ситим, Аллах наповнить вас. Якщо ви вип'єте, щоб втамувати спрагу, Аллах втамує вашу спрагу. Це вода під тиском Джибріла, напій від Аллаха для Ізмаїла ". (Хр. Дарукутні, Ахмад та Ібн Маджа).

Історія зафіксувала, що пророк Салалааху алейхі ве саллам одного разу взяв із шкіри воду із Замзама з глечиком і мішком з водою, а потім повернув її до Медіни. Потім він використовував його для лікування хворих людей, посипаючи його своїм тілом і випиваючи.

Результати наукових досліджень показують унікальність Замзаму. Він має особливість у порівнянні з іншими колодязями навколо Мекки та, звичайно, водою в інших районах світу. Лабораторні дослідження виявили високий вміст солей кальцію та магнію, на відміну від інших типів води. Він також завжди вільний від мікробів. Якщо ми добре розглянемо Замзам, то там не знайдемо ні найменшого моху. Колодязь, який знаходиться в районі пустелі, ніколи не зазнавав посухи, навіть коли інші колодязі поблизу сухі. Незважаючи на те, що ми знаємо, воду зам-зам завжди беруть і розносять по всьому світу.

Доктор Масару Емото, дослідник води з Університету Йокогами, Японія, який написав «Справжню силу води», стверджував, що форма молекул води Замзам має найвищу цінність у порівнянні з іншими типами води. Шестигранні послідовності утворюють сліпучий витвір мистецтва, виблискуючи як дуже дорогі діаманти. При заморожуванні він видає більше 12 кольорів.

Що стосується переваг води Замзам для фізичного та духовного здоров’я, серед іншого:

Харчування вагітних,
збільшити кількість та якість грудного молока (грудного молока)
очистити обличчя та запобігти появі прищів,
очистити очі і загострити очі,
наповнити і стати джерелом енергії для тіла,
покращують травлення,
кровообіг,
мати спорожнення кишечника,
відганяти магію тощо.

Таким чином, Замзам - це не тільки дуже історична вода. Схід і Захід чесно визнають його дивовижні особливості та чудові оздоровчі властивості. Аллах знає найкраще.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Замзам, Спеціальна вода, визнана світом"

Posting Komentar