суворі попередження, небезпека ніфаків та лицемірів у Корані !

Ісламські новини, Танджунг Енім
Небезпека ніфака та природа лицемірів, перелічених у Корані. Аллах Таала нагадує нам про небезпеку ніфака та природу лицемірів у Корані. Пояснення ніфаків та лицемірів у сімнадцяти сурах маданії. Віршів було приблизно триста сорок, так що Ібн Коїм сказав: "Майже весь зміст Корану говорить про ніфака та лицемірів". (Ібну Каїйм, Мадаріюс Салікін, кет III, том 1, с. 364)

Принаймні, в "Аль-Корані" є кілька застережень Аллаха Таала:
По-перше, Аллах Таала пояснив, що природа лицемірів не така, як у віруючих, оскільки Він сказав: "Лицеміри, чоловіки та жінки, деякі з яких однакові, вони наказують робити неправедних і забороняють. роби те, що маруф, і вони тримають його за руку. Вони забули Аллаха, тому Аллах забув їх. Звичайно, лицеміри - це нечестиві ". (Сура Ат-Тауба: 67)

Ібну Кацір сказав: "Вищезазначений вірш - це заперечення Аллаха Таали проти лицемірів, які розходяться з суттю віруючих, де особливості віруючих завжди закликають до моральних вчинків і заважають їм вчиняти неправомірні дії.

Тим часом мунафіки завжди говорять, що не так, і заважають їм робити недобрі вчинки. Вони зійшли зі шляху аль-хака і вступили на заблудлий шлях ". (Ібн Катір, Тафсір Аль-КурануІ Адзім, кет II, том 4, с. 172)

По-друге, Слово Аллаха Таала, яке пояснює деякі лицемірні характеристики, а саме: "І коли вони зустрічають людей, які вірять, вони говорять:" Ми повірили "І коли вони повертаються до сатани. вони сатана, вони кажуть: "Справді, ми з вами наодинці, ми просто глузуємо з цього". (Коран лист. АЛ-Бакара: 14)

Аллах Таала пояснює у вищенаведеному вірші, що коли лицеміри зустрічаються з віруючими, вони кажуть: "ми повірили", вони виявляють віру та опіку віруючим, щоб приховати свою брехню. Коли вони зустрічаються з лицемірними лідерами та правителями, вони кажуть: "Ми разом у ваших рядах, ми з друзями Мухаммеда просто жартуємо.

По-третє, Аллах Таала сказав: "Вони перебувають у стані сумнівів між такими (вірою і невірою); ні належать до цієї групи (віруючі), ні (також) до цієї групи (невіруючі). Хто б Аллах не ввів у оману, тоді ти ніколи не знайдеш для нього способу (керівництва) ". (Сура Ан-Ніса: 146)

Аль-Хафідз Ібну Катір сказав: "Лицеміри - це люди, які плутаються у вірі та куфрі, вони не разом у рядах віруючих дохірів та психічно, і не входять до числа невіруючих дохірів та психічно.
Але дохір вони з віруючими, а їх розум - з невіруючими, є ті, хто сумнівається, іноді схильний до віруючих, а іноді до невіруючих. (Ібн Катір, Тафсір Аль-КурануІ Адзім, кет II, том 2, с. 437).

По-четверте, Аллах Таала сказав: "І щоб Аллах знав, хто є лицемірами. Їм сказано: «Давайте битися на шляху Аллаха або захищати (себе). Вони кажуть:« Якщо ми знаємо, що буде війна, ми обов’язково підемо за вами ». Вони того дня ближчі до невіри, ніж до віри. Вони говорять устами те, що не в їхніх серцях. І Аллах краще знає, що вони приховують ». (Сура Алі Імрон: 167).

Ібн Катір сказав: «Вищезазначений вірш пояснює, що іноді людина не вірить, а іноді перебуває у стані віри. (Ібн Катір, Тафсір Аль-КурануІ Адзім, кет II, том 2, стор. 160)

Таким чином, проблиск попередження Аллаха Таали в Корані щодо небезпеки ніфака і природи лицемірів, які широко поширені в цій ере. Сподіваємось, це корисно і додає нашого розуміння цього шуму. Амінь. Валлаху Таала Алам

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "суворі попередження, небезпека ніфаків та лицемірів у Корані !"

Posting Komentar