Науково доведено, Коран може зробити вас спокійним

Ісламські новини, Танджунг Енім
ALQURAN - це диво, яке не має часу. Вірші Аллаха дивляться негайно, щоб від них нічого не змінилося. Коран також є протиотрутою при тривозі та тривозі.

Дослідники провели наукові дослідження щодо впливу читання Корану на нерви, мозок та інші органи тіла. Немає іншого читання, щоб поліпшити пам’ять і принести комусь спокій, крім читання Корану.

Доктор. Завдяки своїм довгим і серйозним дослідженням у Великій Флоридській клініці США (США) Аль-Кадхі довів, що, слухаючи декламацію віршів Корану, мусульманин, незалежно від того, говорить арабською мовою чи ні, може відчути фізіологічні зміни дуже великий.

Зменшення депресії, смутку, набуття душевного спокою, запобігання виникненню різних захворювань - загальний ефект, який відчувають люди, які є об’єктом їхніх досліджень. Висновки лікаря-психіатра не були випадковими.

Його дослідження було підтримано за допомогою новітнього електронного обладнання для виявлення артеріального тиску, частоти серцевих скорочень, опору м’язів та опору шкіри електричним струмам.

Зі своїх випробувань він дійшов висновку, що читання Корану є дуже впливовим, до 97% у створенні миру в душі та лікуванні хвороб.

Доктор дослідження. "Аль-Кадхі" також підтверджується іншими дослідженнями і проводився різними лікарями. У звіті про дослідження, представленому на Північноамериканській конференції ісламської медицини в 1984 році, було зазначено, що Коран, як було доведено, забезпечує спокій 97% тих, хто його слухав.

Процитовані з baitulmaqdis.com, висновки результатів тестів підкріплені дослідженнями Мухаммада Саліма, опублікованими Бостонським університетом. Об’єктом експерименту було п’ятеро добровольців у складі трьох чоловіків та трьох жінок. Ці п’ятеро людей зовсім не розуміли арабської, і їм не сказали, чи те, що вони збираються почути, - це Коран.

Це дослідження, проведене 210 разів, складається з двох сесій, а саме читання Корану тартилами та читання арабської замість Корану.

На закінчення, респонденти заспокоюються при прослуховуванні Корану на 65%, і лише 35% заспокоюються при прослуховуванні арабської мови, яка не походить від Корану.

Коран також має великий вплив, коли його чують немовлятам. Це розкрив д-р. Нурхаяті з Малайзії на семінарі з питань ісламського консультування та психотерапії в Малайзії в 1997 році.

Згідно з його дослідженнями, немовлята у віці 48 годин, якщо вони слухатимуть вірші Корану з магнітофона, дадуть посмішку і спокійнішу реакцію.

Яка радість і велике задоволення, ми маємо Коран. Окрім того, що це поклоніння під час читання, воно може мати великий вплив на наше фізичне та духовне життя.

Якщо слухання класичної музики може вплинути на інтелектуальний інтелект людини (IQ) та емоційний інтелект (EQ), читання Корану - це більше, ніж це. Окрім того, що можливість впливати на IQ та EQ, читання Корану впливає на духовний інтелект (SQ).

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Науково доведено, Коран може зробити вас спокійним"

Posting Komentar