закон одруження з жінкою, яка чинить перелюб

Ісламські новини, Танджунг Енім
Священик Ассаламуалайкум, я хочу запитати про людей, які чинять подружню зраду, краще, чи перелюбний чоловік одружується з жінкою в перелюбі, чи жінка, яка вчинила перелюб, виходить заміж за іншу людину (а не про перелюб). Дякую вам устад Вассаламуалайкум Варахматуллахі Вабаракатух. *

Відповідь:

Науковці розійшлися в питаннях закону одруження з подружньою особою, на думку більшості вчених, допустимо одружуватися з особою, яка вчинила перелюб, як чоловічої, так і жіночої статі, виходячи із загального порядку накладання шлюбу та одруження з людьми, які досі не одинокі.

Так само вони мають різні думки щодо допустимості одруження з жінкою, яка вагітна через перелюб, Маджаб Асі-Сяфі'І та Абу Ханіфа та Мухаммад аль-Хасан дозволяють людині, яка вчинила перелюб і оплодотворила жінку, тому їй дозволяється одружитися з нею та мати з нею секс.

Але якщо жінка, яка вагітна через перелюб, є іншим чоловіком, то в цьому випадку він може лише одружитися з нею, а не тусуватися з нею, вважають Абу Ханіфа та Мухаммед аль-Хасан.

Виходячи з цієї думки, краще, якщо чоловік, який вчинив перелюб з жінкою, одружиться на ній. Не одружений з іншим чоловіком. Це підтверджується словом Аллаха:

الزَّانِي لَا يَنْكِحُ إِلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنْكِحُهَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّاِي

"Чоловікам, які вчинили перелюб, заборонено одружуватися, крім жінок, які вчинили перелюб, або жінок, які вчинили перелюб, а жінки, які вчинили перелюб, не можуть одружуватися, крім чоловіків, які вчинили перелюб, або чоловіків-ідолопоклонників, і це заборонено людям, які вчинили перелюб. мати віру. " (Коран сура Ан Нур: 3). Аллах знає найкраще.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "закон одруження з жінкою, яка чинить перелюб"

Posting Komentar