Експерт з історії: Сухарто став на бік ісламу

Ісламські новини, Танджунг Енім
Історичний експерт з Університету Паджаджарану в Бандунгу Тіар Анвар Бахтіар пояснив, що сторони не люблять 2-го президента Республіки Індонезія Сухарто через його прихильність до ісламу та мусульман. Так що була систематична спроба повалення Сухарто.

"З 1990 по 1997 рік Пак Харто став на бік ісламу. Саме це змушує націоналістів та невірних не любити Сохарто. Насправді раніше вони підтримували Сухарто ", - сказав він у Джакарті у вівторок (18.12.2018).

Дослідник з Інституту вивчення ісламської думки та цивілізацій розкритикував звинувачення Адіана Напітупулу у відкритому листі з досить довгою назвою: Відповіді Тітіек Соехарто, Погрози Томмі Соехарто, що полізують Ахмада Басару та Критика журналістів Прабово.

За словами Тіара, звинувачення політика з Індонезійської демократичної партії боротьби було безпідставним і не об'єктивним щодо послуг та розвитку, які зробив Сухарто.

"Дії Нового Порядку були хорошими, а деякі - поганими для мусульман. Якщо ви хочете бути справедливим, ви також повинні згадати про чесноти епохи Соехарто ", - сказав Тіар.

Тим часом Індонезія все ще цитується щодо роздумів парламенту на кінець року в Сенаяні, Джакарта, у вівторок (18.12.2018), голова індонезійського парламенту Бамбанг Соесатьо (Бамсоет) заявив, що випадки містифікації та мови ненависті стали більш поширеними в політичні роки .

Національна поліція досить зайнята громадською діяльністю щодо повідомлення про ці два випадки. Також було доведено, що підроблена інформація чи новини є реальною загрозою під час президентської кампанії 2019 року (Пілпрес).

Згідно з останніми даними відділу мультимедійних зв'язків з громадськістю штабу поліції, за день спостерігають за 3500 підступними новинами. Тим часом, Управління з питань кіберзлочинності, Барескрім, Національна поліція забезпечило 18 підозрюваних у підозрі у справах про сараю та висловлювання ненависті протягом 2018 року.

"Містифікації та висловлювання ненависті можуть призвести до руйнування безпеки та громадського порядку. З ким би не діяли винні особи. "ДНР" закликає всі елементи правоохоронних органів не соромлячись вживати заходів проти виробників та розповсюджувачів обманів та мов ненависті ", - сказав Бамсоет.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Експерт з історії: Сухарто став на бік ісламу"

Posting Komentar