Муаллаф помер через 10 годин після нового прийняття ісламу, 700 людей докорили його

Ісламські новини, Танджунг Енім
Навернений в іслам помер рівно через 10 годин після прийняття ісламу. Двоє її синів (які також прийняли іслам за власним бажанням) надіслали повідомлення мусульманській громаді відвідати похорон матері, оскільки у них не було жодної сім'ї мусульман, яку можна запросити.

“Тіло моєї матері було підтверджено 19 лютого об 11 ранку. 57 Елмбридж-роуд, Ено, Ілфорд IG6 3SW (північний схід Лондона, Англія). П’ятничні молитви також відбуватимуться на місці. Будь ласка, приходьте !! Тому що ми - сім’я навернених, і ми не знаємо багато мусульман, яких можна запросити. Я хочу багато зборів (які приходять помолитися) мою матір. Він прийняв іслам за 10 годин до смерті Альхамдулілла. Будь ласка, поділіться з усіма своїми контактами ".
Тоді мусульманська громада в Лондоні відреагувала на повідомлення. Близько 700-800 мусульман в Ілфорді, Лондон, відвідали похорон.

"Альхамдулілла, ми щойно молилися за мусульманина, який прийняв іслам. Громада добре відгукується ». - @ AbuQina, твіт того, хто був присутнім на похороні, цитує ilmfeed.com.

Сім'я зізналася, що їх приголомшила підтримка. Це справді свідчить про справжнє братерство в ісламі, де незнайомці збираються, щоб відвідати похорони когось, кого вони ще ніколи не зустрічали. Нехай Аллах дарує йому найвище небо. Амінь.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Муаллаф помер через 10 годин після нового прийняття ісламу, 700 людей докорили його"

Posting Komentar