Знайомство з Джин Карін, надприродною фігурою супутника людини

Ісламські новини, Танджунг - ДЖІН - невидима фігура. Його присутність ми іноді ігноруємо. Насправді ми навіть не усвідомлюємо, що у нас є джин, який завжди нас супроводжує. Він Карін, людський джин-супутник, живучи у світі.

Люди розповідають про багато пригод про привидів або духів людей, які померли. Сьогодні ми можемо це побачити в телевізійних програмах, які складають цікаву страву. Хтось сказав мені, що одного разу зустрів його Фулан. Виявляється, Фулан щойно помер. Історії такого роду дуже різноманітні. Наприклад, стосовно когось, хто одержимий.

Отже, більшість людей думають, що дух померлої людини блукає. Насправді, випадки, пов’язані з інцидентом з людиною, яка щойно померла, змусили деяких членів секти повірити, що померла людина перевтілиться. Вони цитували докази подій, пов’язаних із подіями смерті, а також результати таких історій, як наведена вище.

Напевно, цей випадок нам знайомий. Чи знали ви, що зазвичай, коли хтось одержимий і претендує на те, що помер, це не демон? Так, ті, хто володів чиїмсь тілом, були друзями померлого, хто був не ким іншим, як Коріном або супутником-джином, який завжди супроводжував його, поки він був живий. Отже, він дуже добре знав, що робив покійник / померлий, коли жив.

Хто такий Карін? Він хороший супутник джину чи поганий супутник людині, з якою він перебуває? Чому Карін не помер слідом за людиною, з якою він був, до потойбічного життя (вічного)? Мовою "Карін" означає друга або партнера, тому Карін часто трактується як друг, який завжди супроводжує нас, де б ми не були.

Як і друзі, хтось хороший, а хтось поганий. Подібно до Карін, він іноді добре впливає на нас, а іноді погано впливає на нас. Але наш вплив як людей вищий, ніж вплив Карін на нас.

Карін існує з моменту нашого народження. Через це деякі називали Карін нашими близнюками. Просто він невидимий і непомітний. Як партнер, який завжди слідкує за нами всюди, ми впевнені, що він дуже добре знає, що ми робили в житті. Щоб Карін міг передати побажання, які хоче передати померлий / померлий, коли про його життя ще не говорили.

Ібн Масуд розповів, Расулулла Саллаллаху Алаіхі Ва Саллам, сказав: "Це не один з вас, але є супутник з класу джинів". Вони запитали: "Також до вас, Посланник Аллаха?" "Так, і для мене це просто те, що я отримав захист від Аллаха, щоб мене врятувати. Він не наказав мені, окрім доброти ", (Розповідає Муслім).

Ат-Табарі також розповів історію від Шурайха бін Таріка. Він сказав: Расулулла Саллаллаху 'Алайхі Ва Саллам сказав: "Серед вас нікого немає, але для нього є диявол". Вони запитали: "Також для вас, Посланник Аллаха?" "Так, також для мене, але Аллах захистив мене, щоб я був у безпеці" (Переказано Ібн Хіббаном).

Кажуть, що джина (Карін), який супроводжував пророка, звали Хабіб аль-Худа, і він мусульманин. Існує підозра, що джин-пророк живий і сьогодні. І жити в Бакі. Там він мав асамблею дав, яку часто відвідували інші джини, які були мусульманами. Отже, як і люди, джинам також є де вчитися та навчати.

Як і люди, є також каринські мусульмани, атеїсти, християни та євреї. Кажуть, що цей немусульманський Карін примостився на лівому плечі людини, з якою він був. З іншого боку, мусульманин Карін знаходиться на правому плечі. Він завжди допомагав їй слухатися Аллаха. Якщо ми забуваємо молитися, він нагадує нам і будить нас. Він ніколи не залишав людину, з якою був, якщо не возився з дружиною. Коли чоловік і дружина увійшли до кімнати, а двері були зачинені, Карін моментально опинився в Мекці, щоб там помолитися, і швидко повернувся до мусульманського будинку.

Саїд аль-Джарірі прокоментував вірш, який говорить: "Хто відвернеться від вчення Наймилостивішого Бога (аль-Коран), ми зробимо його сатаною" (Сура Аз-Зухруф: 36). Він прокоментував: "До нас дійшло, що невіруючі, воскреснувши у День Воскресіння, сатана буде штовхати руками, щоб він не міг битися проти нього, поки Аллах не поставить його в пекельний вогонь, і в той час він сказав:" Ой, сподіваюсь (відстань) між мною та тобою, як відстань між Сходом та Заходом '"(Сура Аз-Зухруф: 38). Тим часом віруюча людина буде представлена ​​ним ангелом, доки він не буде засуджений серед людей і не поставить його на небо.

Таким чином, люди, які відвернуться від прямого керівництва, а саме Корану та Сунни, будуть за нього утримуватися.Це Сатана зведе його з дороги.

На відміну від людей, Карін не може померти до Дня Воскресіння. Бо він джин. Як і інші джини, він не може померти, якщо не настане Судний день. Тому, коли той, хто з ним помер, Карін часто демонстрував свою форму, як той, з ким він був раніше.

Зазвичай Карін поводився точно так само, як і той, з ким він був. Якщо особа, яка його супроводжує, є благочестивою людиною, тоді він буде поводитися точно так само, хоча ця людина вже померла. Через це ми часто чуємо історії про побожних людей, які померли, але ми все ще бачимо, як вони роблять Коран у мечеті, поклоняються тощо.

Деякі люди судять про це через харизму. Незважаючи на те, що колись із ним був Карін, він розігрував поведінку людини, з якою був, коли він був ще живий.

Для нашого простого народу постане питання: "Чи є супутники джину мусульманина-мусульманина?" Відповідь не повинна бути такою. Іноді супутником джина мусульманина є мусульманин джин, але є також невірні, атеїсти, ідолопоклонники, християни та євреї.

Супутник-мусульманин джин любить мусульманина, з яким він перебуває, до тієї міри, яку люди не можуть уявити. Він захищає людину з собою від різних небезпек і допомагає виконувати послух Аллаху.

Щоб захиститися від корінських джинів, багато зикрів і просять захисту у Аллаха. Якщо ми дійсно зробимо це, дасть Бог, захист буде від Всевишнього.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Знайомство з Джин Карін, надприродною фігурою супутника людини"

Posting Komentar