Святкування Мауліда, Сліди життя пророка Саллаллаху Алайхі Вассалама

Ісламські новини, Танджунг Енім
Ранній рабіуль - це історичний місяць для мусульман. Саме 12-го Рабіуль-Аваль деякі мусульмани святкують день народження пророка Мухаммеда. Для жителів Індонезії це свято Мауліда є звичним і міцним.

Одним із ініціаторів дня народження або дня народження пророка Мухаммеда Шаллаху Алайхі Васалам мусульманами є відомий ісламський боєць, а саме Салагуддін аль-Аюбі. Вважається, що він командує командуванням мусульман у хрестовому поході. На той час чисельність армії ворога була дуже великою, поєднаною з тривалим і виснажливим періодом війни. Так що цей стан змусив ісламських солдатів втратити енергію та ентузіазм для ведення дедалі запекліших битв.

Саладін аль-Аюбі був дуже засмучений станом своїх військ, які починали втрачати ентузіазм до боротьби з ворожими силами. Однак, завдяки духу лицаря і блискучим ідеям, які він мав, Саладін аль-Аюбі виступив з ініціативою провести іджтіхад на честь дня народження пророка Мухаммеда. Це було зроблено для спроби освіжити і запалити бойовий дух ісламських солдатів, які були в той час шаленими.

Саладін аль-Аюбі вшановує день народження пророка Мухаммеда Сау, спостерігаючи за боротьбою пророка Мухаммеда та його супутників. Який на той час був дуже важким і наполегливим, повним героїки в бою на полі бою. Тільки задля підтримки релігії ісламу, яка базується на вірі та сподіваннях на задоволення Аллаха субханаху ва таала.

До цього часу вшанування дня народження пророка Мухаммеда Шаллаху Алайхі Васалам все ще проводиться мусульманами, в тому числі в Індонезії, різними стилями та способами. Суть полягає в тому, щоб спостерігати і одночасно відтворювати дії боротьби Пророка. Отже, з цим виникає освіжаюче відчуття прагнення завжди наслідувати і слідувати сунні пророка Мухаммеда.

Наполегливість, терпіння та завзятість пророка Мухаммеда у його життєвому шляху та проповіді стали окремою точкою входу. Отже, це робить фігуру пророка Мухаммеда Шаллаху Алайхі Васалам моделлю для наслідування людей, які не мають собі рівних. Як би і не було, оскільки він народився на поверхні землі, коли був молодим, він був у фазі проповіді щодо поширення ісламу в Мецці та околицях.

Він справді наполегливо переживав різні випробування, перешкоди та перешкоди. Голод, спрага, презирство, образа і навіть життя на кону - це портрети того, яким непохитним він був як лідер умми. З усіма цими перешкодами він стикався щиро і використовував мудрі методи, засновані на наказах Аллаха субханаху ва таала.

Очікується, що згадування історії пророка Мухаммеда через відзначення дня народження пророка Мухаммеда Шаллаху Алайхі Васалам сприятиме рішучості підтримувати і реалізовувати цілі самого ісламського права. Рішучість, яка може змінити індонезійське суспільство, особливо мусульман, як простих людей, так і освічених людей, на лідерів, що переживають труднощі. Що спричинено віддаленістю мусульман від життєвих настанов, прикладом яких є пророк Мухаммед.

Як неперевершений зразок для наслідування, Расулулла Шаллаху Алайхі Васалам мав успіх не лише в галузі даа, яка запросила людей від поклонінь і стали поклонниками бога істот, а саме Аллаха субханаху ва таала. Однак він також мав успіх у галузі муамали, а саме стосунки з людьми. Починаючи з того часу, коли він став успішним бізнесменом з міжнародним розмахом, об’єднавцем племен, які десятиліттями ворожили одне одному, лідером як керівника країни, так і на війні, та інших досягнень, які він вирізав за своє життя.

Це зразкове ставлення мусимо виховувати мусульмани, щоб уникнути дедалі тривожніших спадів умми. Знову ж таки, суть вшанування дня народження полягає не в культі пророка Мухаммеда, а в тому, щоб заохочувати та виправляти людську поведінку так, щоб вона відповідала цілям шаріату, висунутим пророком Мухаммедом.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Святкування Мауліда, Сліди життя пророка Саллаллаху Алайхі Вассалама"

Posting Komentar