На що слід звертати увагу у Джимі, коли вагітна дружина

Ісламські новини, Танджунг Енім
- КОЛИ дружина вагітна, її чоловік, як правило, автоматично припиняє діяльність Джими. Причина в тому, що він стурбований здоров'ям своєї дружини. Особливо, коли вагітна першою дитиною. Однак у медичній літературі зазначається, що jima при вагітності може допомогти згладити процес пологів. Це правда?

Під час їми простагландини, що виділяються спермою, можуть спричинити скорочення, щоб допомогти при натисканні, щоб голова дитини могла потрапити в нижню частину тазу. Так, це також допомагає побічно. Однак на пізніх термінах вагітності Джимі все одно доводиться бути обережним.

Багато медичних висновків стверджують, що правильний час для jima під час вагітності - після першого триместру до 7-місячного віку. На цей час вагітні жінки вже розслаблені і зручніше тримаються за своїм тілом. У першому триместрі вагітності слід відкласти перший джима. Причина в тому, що Джима на початку вагітності скорочується легко. Арі-арі ще не сформований, тому може спричинити викидень, якщо є сильні сутички.

Тим часом, на 7-9 місяці гестації частоту джими слід зменшувати до досягнення плодом 9 місяців, оскільки це дуже небезпечно для плода. Причина в тому, що сутички можуть призвести до того, що вода розірветься, і дитина може заразитися. Тим часом, якщо дитина повинна народитися, легені незрілі. Найнебезпечніший період - 7-8 місяців вагітності.

На 9 місяці вагітності дитина готова народитися, якщо відбулося скорочення, щоб вода розбилася. Причина в тому, що легені дитини дозріли. Якщо це більше 36 тижнів, якщо вода руйнується, дитина народжується в безпеці, оскільки вона могла дихати поза тілом матері.

Багато людей вважають jima під час вагітності дуже небезпечним для плода, оскільки вважається, що пеніс, оргазм або еякуляція завдають шкоди дитині. Насправді це не так. Джима зі своїм партнером під час вагітності, особливо перед пологами, була дуже розслабленою.

Тож найголовніше в цій справі - знайти зручне положення, особливо для дружини. Джимі слід робити комфортно, щоб не було жорстоких сутичок, щоб уникнути прориву води. Причина в тому, що розірвані оболонки можуть спричинити зараження плода. Але найбезпечніше, звичайно, це проконсультуватися з сімейним лікарем, щоб з’ясувати стан вагітності, щоб джима, яка робиться, коли дружина вагітна, була в безпеці і гладкою.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "На що слід звертати увагу у Джимі, коли вагітна дружина"

Posting Komentar