не дозволяйте життю руйнуватися через знайомства

Ісламські новини, Танджунг Енім
ДЕЯКІ можуть пожартувати: "Ти все ще сьогодні самотня?" Хлопці, особливо самотні, ніколи не отримували цього жахливого речення хе-хе. Просто дайте відповідь Сантуєм "Що це, проблема для вас?" Привіт Одинокі - це не прокляття, яке змушує вас не продаватися, насправді самотні люди насолоджуються життям, перш ніж поділитися своїм життям з потрібною людиною, відповідно до релігії, а саме халяльним партнером через шлюб. Погодьтесь!

Люди, що одинокі з усіх боків, не екстравагантні, живуть спокійно, фізично та психічно здоровим життям, яке, безумовно, не “рятує гріхи” і не змушує ваше життя руйнуватися. Не вірю! Просто змиріться зі своєю дівчиною. Більше того, стиль знайомств тисячолітніх дітей сьогодні змушує голову «трястись». Сильний!

Зараз ми порівнюємо когось, хто самотній, із винуватцями побачень.

1. З фінансової точки зору
Подорожі - це заняття, яке часто роблять, якщо тиждень не ходить порожнім, це робить побачення не в стилі. Більше того, ці заходи використовуються як рутина, вам неодмінно потрібен спеціальний бюджет, для тих з вас, хто вже працює, ви можете зробити місячну зарплату зламаною, особливо тим, хто все ще є студентом та студентом, їх щомісячні надбавки не були розпродані вчасно.

Ви можете розрахувати вартість перекусів, паркування не є загальним явищем, якщо ви даруєте надзвичайно дорогий подарунок на основі "дарування спеціального подарунка". Мало того, щоб ви виглядали модно, ви готові купувати сукні в салон, аби просто виглядати красиво перед своїм партнером.

Хадех. Більше того, винуватець цих побачень приєднується до спільноти "сленгових" дітей, які часто тусуються в кафе заради своєї популярності. Якщо ви впевнені, що це так, ваші витрати збільшаться, наприкінці місяця кусайте пальці. На відміну від фінансових синглів, він надійно контролює.

2. З точки зору спокою
Не заперечуючи, кожен має привласницький характер, а також зустрічається з людьми. Ці риси часто трактуються як "взаємна власність". Це може порушити спокій у житті людей, отже, щодня, щодня, години і навіть хвилини завжди турбує тривога і підозра, що партнер не надсилав новин. Він ще не приїхав додому, як же він ще не говорив, чи їв ще, поки він не нагадує йому ісламський тон, ще не молився про сунну, ще читав Коран, не забудь вечірню молитву опівночі.

Більше того, якщо у коханого відзначається хвороба, його статус особа під наглядом своєї дівчини).

Це все ознаки того, що ваш життєвий спокій порушений, вам стає незручно жити інакше, ніж самотні люди, які живуть безпечно і безпечно без перерв.

3. Отримайте містифікацію любові
Можливо, все-таки є деякі батьки, які дозволяють своїм дітям виходити на вулицю, кажучи: "це нормально виходити, як ніколи молоді". Або зловмисники кажуть, що їх стиль знайомств здоровий. Якщо ви хочете бути здоровим, їжте більше овочів, фруктів і займайтеся фізичними вправами, не зустрічаючись. Тож не існує "здорових побачень", які б "хворіли".

Не оживайте, яке лише цього разу зруйнувалося через знайомства, як випадок, що стався в Каравангу, тираж неприємних відеороликів, що здійснюються на мотоциклах, зловмисник все ще студент, відео вірусне в соціальних мережах. Дух Нгенес.

І є ще багато фактів, які не викриваються ЗМІ, виконавці цього залицяння здійснюють аморальні дії, такі як збоченці (перелюб), завагітніють поза шлюбом і трагічно закінчуються, а саме Мадесу (похмуре майбутнє) робить світ потойбічного життя втратою.

Ісламське рішення
"І серед знаків Його сили Він створив для вас дружин вашого роду, щоб вам було спокійно з ними, і зробив Його серед вас почуттям любові та прихильності. Звичайно, в цьому є ознаки для тих, хто думає ". (Сура Аль-Рум: 21)

Вірш знайомий, який завжди є у листі із запрошенням на весілля. Іслам пропонує рішення лише тоді, коли до нас приходить любов, і ми тут здатні, здатні, особливо знання. Наказано одразу одружитися. Тоді, якщо ви відчуваєте, що ще не змогли постити як щит і принести собі користь знаннями.

"О юнаки, хто з вас може одружитися, той повинен одружитися, бо шлюб може знизити ваші погляди і більше захистити вашу честь. Той, хто не може одружитися, повинен постити, бо піст є його опікуном ". (Історія хадісів. Бухарі та Муслім)

Любов, якою задоволений Аллах, - це лише любов через шлюб, а не побачення, що змушує ваше життя руйнуватися. Нехай вчасно прекрасне кохання. Любов, яку ви зробили, відповідала вам знанням, зберігалася чистою, підкоряючись Йому. Валу алам.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "не дозволяйте життю руйнуватися через знайомства"

Posting Komentar