Мій чоловік часто цілує мене на очах у моїх дітей, це нормально ?

Ісламські новини, Танджунг Енім
За словами шейха Аль-Мунаджида М.С., мусульманського діяча і письменника із Саудівської Аравії, це те, про що ви запитуєте

По-перше: якщо обійми та поцілунки схожі на те, що відбувається між чоловіком і дружиною, перебуваючи в кімнаті, то це заборонено перед дітьми незалежно від їх віку. Аллах говорить: "О ти, хто віруєш! Нехай слуги рабів (чоловіки та жінки), які є у вас, і ті, хто ще не зрілий (дорослий) серед вас, просять у вас дозволу тричі (можливість), а саме перед молитвою Фаджр, коли ви знімаєте одяг (зовнішній ) опівдні та після молитви Іші '. (Тобто) три аура (час) для вас. Для вас немає гріха і не (і) для них, крім (трьох разів); вони заходять і виходять, щоб служити вам, деякі з вас над іншими. Ось як Аллах пояснює вам ці вірші. А Аллах всезнаючий, наймудріший. І якщо ваші діти досягли віку зрілості (дорослі), то нехай вони (також) запитують дозволу, як люди, які до того, як вони запитують дозволу. Таким чином Аллах пояснює вам свої знаки. Аллах всезнаючий, наймудріший »(Ан-Нур: 58-59).

Ібн Катір сказав: "У цьому випадку служниці та дітям наказано не турбувати дорослих у будинку в певний час, і ніхто не повинен знаходитись в положенні близькості зі своєю дружиною тощо".

Якщо лише діти вимагають дозволу, щоб вони не бачили, що відбувається між їхнім батьком та матір’ю, то як можна робити такі речі відкрито та свідомо? Подивіться на етику, яку викладає Пророк у своєму домі.

Від Курейба з Абдулли ібн Аббаса повідомляється, що Абдулла ібн Аббас сказав йому, що він залишився ночувати у Маймуни, дружини Пророка, яка була його тіткою по материнській лінії. Він сказав: “Я поклав голову на подушку, а Расулулла і його дружина спали збоку. Расулулла спав до півночі, а коли прокинувся і потер очі руками. Після цього він прочитав останні десять віршів Аал-Імрана "(Переказано Аль-Бухарі та Муслімом).

Ан-Нававі (нехай змилується над ним Аллах) сказав: "Це свідчить про те, що чоловікові дозволено спати зі своєю дружиною без інтимної близькості з нею в присутності однієї махрами, навіть якщо він досяг віку статевого дозрівання".

Крім того, робити ці дуже інтимні справи, навіть на очах у дітей, є неповагою до ввічливості.

Аль-Мааварді сказав: "Честь і ввічливість свідчать про те, що вчинки людини узгоджуються з обставинами, щоб вони не були огидними чи мерзенними" (Адаб ад-Дуня вад-Дін, 392).

Це негативно позначиться на тому, що така поведінка вплине на освіту дітей. Діти точно будуть наслідувати те, що роблять їхні батьки. Крім цього, також можливо, що діти будуть говорити з іншими про те, що вони бачили, і це, очевидно, стане причиною збентеження і для батьків.

По-друге: якщо любов, що проявляється між чоловіком і дружиною, є такою, яку демонструють щодня, наприклад, прихильність, доброта та турбота, то подібні речі наповнять будинок спокоєм, взаємоповагою, особливо на таких заходах, як Ід. Фітрі та інші, і це дозволено.

Виявлення такого роду прихильності позитивно позначиться на дітях з того розуму, який вони відчують, що в їхній родині є взаєморозуміння та гармонія. Немає нічого поганого в тому, щоб виявляти такий вид прихильності, але не перевищуючи межі або робити щось заборонене. Аллаху алам бішоваб.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Мій чоловік часто цілує мене на очах у моїх дітей, це нормально ?"

Posting Komentar