Oxfam: Світова економіка зруйнована, оскільки мільярдери продовжують рости

Ісламські новини, Танджунг Енім
ШВЕЙЦАРСЬКИЙ - Організація, яка зосереджена на усуненні страждань у світі, Oxfam опублікувала звіт про стан світової економіки. На основі щорічного звіту Oxfam, глобальна нерівність показує, що дані про економічну нерівність між багатими та бідними в усьому світі все ще дуже високі. Цифри, використані Oxfam у своїх дослідженнях, беруть дані Forbes та швейцарського банку Кредит Свісс.

Цитуючи Channel News Asia, Oxfam заявляє, що активи 2153 найбагатших людей у ​​світі, якщо їх накопичення буде пропорційним грошам, якими володіють найбідніші 4,6 мільярда людей у ​​всіх країнах світу у 2019 році.

За словами керівника Oxfam Амітабха Бехара, цей дисбаланс частково обумовлений високою залежністю нижчих класів від розміру заробітної плати або зарплати, яку вони отримують від багатих людей.

"Наша спустошена економіка знаходиться в кишенях мільярдерів та власників великого бізнесу, які платять простим людям", - сказав Амітабх у своєму звіті у Швейцарії.

Згідно з повідомленням, за останні десять років кількість світових мільярдерів зросла більш ніж удвічі. Їх багатство разом складає понад 60 відсотків світового населення.

"22 найбагатші чоловіки у світі мають більше активів, ніж усі жінки в Африці", - сказала Амітабх.

Одним із способів виправити цю соціальну нерівність є уряд забезпечити виконання багатими своїх податкових зобов'язань. Потім гроші з податків повинні бути використані для забезпечення громадських закладів, таких як чиста вода, охорона здоров’я та якісніші школи для всієї громади.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Oxfam: Світова економіка зруйнована, оскільки мільярдери продовжують рости"

Posting Komentar