Натхненний пророком Мухаммедом, Бунгом Карно, бійцем і добрим мусульманином

Ісламські новини, Танджунг Енім
Заява дочки засновника нації Суекарно Сукмаваті Соекарнопутрі продовжує викликати суперечки в громадськості. Це пояснюється тим, що молодший брат ДПП PDI-P, Мегаваті Сукарнопутрі, як кажуть, порівнював пророка Мухаммеда та Бунга Карно.

Для голови Центральної виконавчої влади Мухаммедії Даданга Кахмада порівняння пророка Мухаммада з Сукарно є дисбалансом. Тому що пророк Мухаммед був посланцем Аллаха, тоді як Сукарно був воїном. "А Пак Сукарно був натхненний пророком Мухаммедом", - сказав він журналістам.
 
Бунг Карно, продовжував Даданг, був добрим мусульманином. У багатьох працях Соекарно згадується пророк Мухаммед як посилання.

Більше того, сказав Даданг, Сукарно був кадром Мухаммедії. Тож воно не заслуговує на порівняння з тією фігурою, яку він надихає.

"Сукарно - людина Мухаммадії. Тож його, мабуть, надихнув пророк Мухаммед ПАВ. Тож це не приємно чути (якщо порівнювати) ", - сказав він.

Однак він попросив усі сторони не спричинятись заявою Сукмаваті та повністю піддатися поточному юридичному процесу. Це враховуючи те, що стосовно Сукмаваті надходила доповідь щодо цієї справи. "Я думаю, ми просто регулюємо його слабкість, все охолоджується", - сказав він.

Сукарно вивчав релігію безпосередньо у К.Х.Ахмада Далана, засновника Мухаммадії. Саме тоді, коли Соекарно проживав у пансіонаті, що належав HOS Tjokroaminoto. У той час Далан їздив туди-сюди до Сурабаї, щоб викладати Соекарно, разом з Агусом Салімом і Семауном.

Суекарно офіційно приєднався до Мухаммадії в 1930 році і став адміністратором ради початкової та середньої освіти Мухаммадії в Бенгкулу.

Дружина Соекарно, Фатмаваті, також є співробітником Айсії, автономної організації Мухаммадії. Фатмаваті - мати Мегаваті Соекарнопутрі та Сукмаваті Сукарнопутрі.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Натхненний пророком Мухаммедом, Бунгом Карно, бійцем і добрим мусульманином"

Posting Komentar