Щодня не закриває статеві органи, чи приймаються молитви ?

Ісламські новини, Танджунг Енім
ТІЛО КОЖНОЇ жінки дуже молиться, крім її обличчя. Що стосується долонь рук і ніг, то серед вчених існують розбіжності в думках.

По суті, в молитві жінки повинні закривати голову, плечі, шию та інші тіла, доки ноги також не закриваються.

З `` Айша радхіаллаху '' анья, Пророк Салалааху алейхі ве саллам сказав:

لاَ يَقْبَلُ اللَّهُ صَلاَةَ حَائِضٍ إِلاَّ بِخِمَارٍ

"Аллах не приймає молитися за жінку, яка пережила менструацію, за винятком хімара (покриття голови та шиї)".

Тоді як діє закон молитви для жінки, яка у своєму повсякденному житті не виконує обов’язку покривати свої статеві органи? Чи прийнята практика молитви?

Як пояснив Устадз Аммі Нур Бейтс, не прикривати статеві органи - це великий гріх, оскільки Пророк, салаллааху алейхі ва саллам, погрожує одягненим, але оголеним жінкам, загрозою "не мати змоги запаху неба". Як згадувалося в автентичних переказах хадисів мусульман та інших.

Тим часом, якщо жінка не закриває свої статеві органи поза молитвою, але під час молитви вона закриває свої статеві органи, тоді її молитва є дійсною. Але він все одно згрішив, бо не закривав геніталій.

Оскільки людина, яка молиться, бреше, її молитва дійсна, але вона винна в брехні.

Потім є хадіс, який стверджує:

لَا يَقْبَلُ اللَّهُ صَلَاةَ امْرَأَةٍ قَدْ حَاضَتْ إِلَّا بِخِمَارٍ

"Аллах не приймає молитви жінок, які вже є вибагливими, за винятком того, що вони носять хустку". (Розповідає Ібн Хузайма, 775, а Аль-Аадзамі сказав санадня сахіх).

Жінки можуть Таравіх у мечеті, це умоваЗначення хадису не є загрозою того, що жінка, яка не завуальовує своєї молитви, не приймається. Але зміст хадису полягає в тому, що жінки, які вже є виправданими, зобов’язані прикривати свої статеві органи, носити хустку та весь одяг, який може покривати їх статеві органи під час молитви. Оскільки покриття статевих органів є законною вимогою до молитви, тому, якщо він молиться, але голова відкрита (не завуальована), тоді його молитва є недійсною. Аллаху алам

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Щодня не закриває статеві органи, чи приймаються молитви ?"

Posting Komentar