Жінкам дозволено використовувати хіджаб на верблюжих горбах

Ісламські новини, Танджунг Енім
У цю сучасну епоху існує так багато стилів, що більшість людей вважають, що це трендові стилі. Як і при використанні хіджабу. Однією з останніх тенденцій є хіджаб верблюжої горби. Як верблюд, цей верблюжий горб хіджаб - це стиль фати, який навмисно стирчить на потилиці. Тоді, як закон в ісламі?

Расулуллах шаллаллаху алейхі ве саллем сказав:

(صنفان من أهل النار لم أرهما قوم معهم سياط كأذناب البقر يضربون بها الناس ونساء كاسيات عاريات مائلات مميلات رؤوسهن كأسنمة البخت المائلة لايدخلن الجنة ولا يجدن ريحها وان ريحها لتوجد من مسيرة كذاوكذا)
رواه أحمد ومسلم في الصحيح.

"Є дві групи мешканців пекла, яких я не бачив, а саме людей, які несуть батоги, як коров'ячий хвіст, щоб бичувати людей (маючи на увазі несправедливих правителів), а жінки, одягнені, але оголені, схильні до аморальності і роблять інших людей схильними до аморальності. Їх голови були як горби верблюда. Вони не потрапляють на небо і не відчувають його запаху. Незважаючи на те, що аромат небесного аромату пролунав із відстані, яку проїхав стільки разів (на велику відстань), "(Історія хадисів. Мусульманин і інші).

Значення хадісу «їх голови схожі на верблюжі горби» - це жінки, які поні або завивають волосся так, що на потилиці з’являється грудочка, яка видно крізь вуаль.

Дуже сильною загрозою для кожної жінки, яка виходить з дому, щоб виділити волосся, приховане за її хіджабом, є неможливість відчути аромат неба, хоча запах неба може відчуватися з дуже далекої відстані.

Якщо був указ Аллаха, або у формі наказів або заборон, то віруючий не потребує думати ще раз або шукати інші альтернативи. Прийміть всім серцем те, що Аллах призначив у всіх життєвих проблемах.

Аллах субханаху ва таала сказав: "І чи не властиво чоловікам, які є віруючими, і (а також) жінкам, які вірять, якщо Аллах і Його Посланник встановили указ, для них буде вибір (який інші) про свій бізнес. А хто не послухається Аллаха та Його Посланника, тоді він справді збився, справжній заблуканий "(Сура Аль-Ахзаб: 36)

Аллах субханаху в таала також сказав: "По-справжньому ті, хто вірить, це лише ті, хто вірить в Аллаха і Його Посланника, тоді вони не вагаються" (Сура Аль-Худжараат: 15).

Якщо ми уважно подивимося, стане зрозуміло, що сьогодні багато жінок зробили те, що проповідував в хадісі Пророк Салалааху алейхі ве саллем, а саме, одягаючи завісу у формі, що нагадує верблюжий горб. Якщо така завуальованість навіть не йде на небо, як же ті, хто не завуальований?

Суть заборони в хадисі полягає в табруджі, тобто виходити з дому одягненим з порушенням правил шаріату та завіси, яка не відповідає дійсності, як говорить Аллах, "І ти повинен залишатися у своєму домі, а не (табаррудж) бути прикрашеним і поводитися як люди. Джахілія в минулому, "(Сура Аль-Ахзааб: 33).

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Жінкам дозволено використовувати хіджаб на верблюжих горбах"

Posting Komentar