платити податки, включаючи милостиню чи пожертви ?

Ісламські новини, Танджунг Енім
Ассаламуалайкум варахматуллахівабаракатух..

Пане Устдаз, майже кожен прибуток та придбання товарів на ринку оподатковується. Якщо ті, хто є мусульманами, до якої категорії відноситься податок? Содака або Інфак. За відповідь пана Устаджа, я вам дуже дякую.
ассаламуалайкум варахматуллахівабаракатух.
Ноно Таріоно

Мир вам, і милість і благословення Аллаха,

Сплата податків для мусульманина - це, в основному, не милостиня чи інфакція. Оскільки милостиня або інфак у тому розумінні, яке ми зазвичай розуміємо, закон - це поклоніння малії, яке є сунною, а не обов’язком.

Тим часом сплата податків є обов’язковою. Принаймні згідно із законодавством та нормативними актами штату. Гроші з податків від людей виділяються не лише для бідних, а для фінансування державного управління. Іноді навіть для того, щоб бути корумпованими чиновниками або платити за офіційні поїздки цих чиновників, включаючи їхні витрати на закордонні поїздки.

Але коротше, податкові надходження приносять користь державному управлінню, а не як загалом значення інфак, яке загалом призначене для бідних та тих, хто потрапив у біду.

Що стосується закону про сплату податків для мусульманина, якщо повернутися до основного закону, то закон є обов’язковим. Хоча це не є частиною обов'язку динії. Зобов'язання сплачувати податки приблизно однакове з іншими соціально-економічними зобов'язаннями, наприклад, якщо ми їдемо автобусом, ми повинні платити. Також ми повинні платити за рахунки за електроенергію, телефон, воду та інші.

Дійсно, в ідеалі держава не повинна утримуватися виключно на основі податкових надходжень. Тому що земля та інші природні ресурси повністю контролюються державою і повністю використовуються на благо людей. Якщо державна адміністрація здійснює професійне та надійне управління сільськогосподарською продукцією, податки більше не вимагатимуться від людей.

На жаль, майже всі ісламські країни не в змозі самостійно обробляти природні ресурси та інші великі можливості. Так що держава утримується лише з податків. Навіть тоді чиновники часто це їдять, які не здаються і грішать.

Тож цілком природно, що люди скрізь часто скаржаться на прохання сплатити податки. Вже впав і на сходах. Вони бідні, вони повинні платити податки, але їх податкові гроші також зіпсовані. Так сталося у багатьох мусульманських країнах. Так що ми часто чуємо їх небажання платити податки. Не тому, що вони скупі, а тому, що хочуть дати уряду урок, щоб вони не возились з грошима людей.

Але не уряд, якщо він не розумний. Потім вони збирають податки з усіх боків життя, навіть якщо люди цього прямо не відчувають. Кожен продаж, купівля та угода, навіть кожен предмет, який ми використовуємо, є податком. Наприклад, моторизовані транспортні засоби - це товари, за які ми завжди платимо податки. Зупиніться в готелі, оподатковується податком. Харчування в ресторанах, що оподатковується. Купівля комп’ютера, оподаткування, навіть паркування транспортного засобу оподатковується. Одного разу навіть дихання обкладається податком.

Якщо це так, тоді людям нема де уникати податків. Оскільки податки є скрізь, якщо ви хочете балотуватись де завгодно, ви будете оподатковуватися. Можливо, це багаті люди та підприємці, котрі насправді здатні обдурити податківців, так що сплачений податок може бути значно нижчим за рівень, який він повинен бути. І це не секрет. Тому багато податківців раптом багатіють. Навіть незважаючи на це, багато батьків відправляють своїх дітей до школи, щоб вони могли згодом працювати в податкових органах. На додаток до безкоштовного навчання, ви можете швидко розбагатіти.

Але як щодо юридичної проблеми?

Істіфті калбака: Запитайте свою глибоку совість….

Валлаху алам бішшаваб. Вассаламу алайкум Варахматуллахі Вабаракатух,

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "платити податки, включаючи милостиню чи пожертви ?"

Posting Komentar