Закон - це найкраще

Ісламські новини, Танджунг Енім
Метою зниження шаріату чи ісламського закону (макашид шаріат) є захист дина (релігія), охорона душі (життя), підтримка розуму (знання), підтримка насабу (походження) та охорона власності.

Але сьогодні ось! Здається, більшість мусульман цієї країни більше не мають такої честі. З самого початку існування ханіфу Улама-Улама, який часто криміналізується, вважається радикальним, терористичним і екстремальним, тому люди бояться підходити до мечетей та ісламознавства.

Потім законопроект Процвітаюча партія справедливості, який не відповідає шаріату. Не кажучи вже про те, що життя студентів, розстріляних під час демонстрацій, життя наших братів, особливо братів з Мінанга, Яви та інших земель Вамени, що здавалося нічим не вартим. Потім проблема соціалізації підлітків, яка наближається до вільного сексу, а також різні проблеми корупції, які спіткали цю країну, або переміщення земель маленьких людей, що перетворюється на проекти з платних доріг чи інші проекти.

Незважаючи на те, що іслам підтримує позицію улеми, іслам поважає свій інтелект / знання, іслам поважає життя, так що покарання за тих, хто вбиває, - це киші. Іслам поважає рід, так що кожен нащадок, який народився, йде зі шляхетного шляху, а саме шлюбу. Іслам поважає багатство мусульманина, так що коли він помирає, борючись за свої майнові права, можна віднести до категорії мучеників. Іслам поважає майно мусульманина, так що покарання для злодія, корупціонера чи узурпатора - це відсікання його руки.

Закон, прийнятий "ДНР", ще не створив стримуючого ефекту, але всі мусульмани повинні вірити, що ісламське право є найкращим законом, і намагатися здійснити його. Коли застосовують киші, люди бояться грішити, тому що ті, хто вбиває покарання, - це киші, для тих, хто вчинив перелюб, покарання забиває камінням, а для злодіїв / корупціонерів покарання відсікає їм руки. Звичайно, якщо це буде здійснено, це стримуватиме злочинців, і люди тисячі разів відчайдушно думатимуть, що просто хочуть вкрасти, не кажучи вже про перелюб і вбивство.

З шаріатом (ісламське право) життя буде спокійнішим, а з шаріатом - спокійнішим, а більшість індонезійських мусульман будуть більш поважними.

Як мінімум ми усвідомлюємо, що з шаріатом (ісламським правом) наш життєвий порядок буде більш ідеальним, безпечним, спокійнішим, оскільки це найкращий закон, хоча сьогодні ми не змогли це здійснити, але, сподіваємось, одного разу це стане частиною нашого життя для індонезійських мусульман. в архіпелазі. амінь

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Закон - це найкраще"

Posting Komentar