Підтримуйте нормальний рівень цукру під час подорожей

Ісламські новини, Танджунг Енім
Подорож - веселе заняття. Лише для деяких людей, які страждають на цукровий діабет (або його часто називають діабетом), подорожі можуть призвести до проблем. Чому? Оскільки застосовувати 3 Дж (графік, кількість калорій та тип) при споживанні їжі не є максимальним. Незважаючи на те, що для хворих на цукровий діабет, цього принципу потрібно дотримуватися.

"Зазвичай під час подорожей людей, хворих на цукровий діабет," змушують "мати справу з їжею, яку їм надають. Або купують на прилавках їжі. Звичайно, як у людей, які страждають на діабет, це може спричинити проблеми зі здоров'ям", - сказала лікар-спеціаліст в Ісламській лікарні Султана Агунга, Нур Анна ЦС. освіта у співтоваристві Персадія (Індонезійська асоціація діабету).
Ця освіта також нещодавно відвідала село кави Банаран, село Рава Амбарава та Бандунган.

Отже, як можна обійтись, щоб люди з діабетом були веселими та здоровими під час подорожей? "Постарайтеся не мовчати, коли приїжджаєте в туристичне місце, але маєте багато активності, принаймні, ступаючи ногами. Якщо це можливо, зробіть легкі вправи", - продовжив він.
Така фізична активність, пояснила Нур Анна, є одним із основ діабету, крім планування харчування, освіти та медицини. "При помірних фізичних навантаженнях в туристичних визначних пам'ятках можна спалити 200 - 350 кілокалорій. Це дуже корисно для людей, які страждають на діабет", - пояснив він.

Нур Анна також не просто забезпечує освіту. В одному з туристичних місць він запросив десятки людей, хворих на цукровий діабет із султана Агунг Семаранг, Центральна Ява, щоб рухати кінцівками, наприклад, ходити місцями, розтягуватися, робити легкі фізичні вправи протягом майже години.

Сіті Арофа, представник відділу зв’язків з громадськістю Султан Агунг заявив, що ця діяльність буде регулярно проводитися громадою Персадії на додаток до гімнастики. "Для вправ на діабет ми робимо це регулярно щоп'ятниці. Ми також робимо закуски, відвідуючи туристичні визначні пам'ятки", - сказав він.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Підтримуйте нормальний рівень цукру під час подорожей"

Posting Komentar