Усі молитви Вітір пророка

Ісламські новини, Танджунг Енім
Молитва Вітір - це чудова практика послуху. Вітір - найбільш рекомендована сунна-молитва після обов'язкової молитви. Навіть деякі вчені вважають обов'язковою молитву. Незважаючи на те, що більшість уалам погоджуються з тим, що молитва вітр - це сунна муаккада, яку повинен охороняти мусульманин.

Імам Ахмад -рахімахулла- сказав: "Той, хто залишає молитву, є поганою людиною, не вартою його свідчень".

Це свідчить про те, що вітрі-молитва - це сунна муаккад. Тоді які існують процедури для молитви.

з молитвою

إن الله опубликовал أمدكم بصلاة وهي الوتر جعله الله لكم فيما بين صلاة العشاء إلى أن يطلع الفجر (رواه الترمذذي اللر

Час вітір починається, коли людина молиться Ішу на мить, навіть незважаючи на те, що вечірня молитва є множиною такдим з молитвою магріб до світанку.

Це базується на словах Пророка Сау:

نَّ اللَّهَ قَدْ أَمَدَّكُمْ بِصَلاةٍ وهي الْوِتْرُ جَعَلَهُ اللَّهُ لَكُمْ فِيمَا بَيْنَ صَلام الْعِنْعْءِ أَطُعءِءِ

Це означає: "Аллах дарував тобі молитву. Те, що Аллах зробив час між вечірньою молитвою і до світанку ". (Переказано Тірміді (425) і підтверджено шейхом Албані)

Що більше Афдголу? Зробити це на початку часу або закінчити?

Той, хто твердо вірить, що прокинеться в кінці ночі, тоді просять для нього молитви в кінці ночі. Молитви в кінці ночі є більш чудовими, тому що їх засвідчують ангели. Тим часом, кожен, хто переживає, що не прокинеться наприкінці ночі, повинен помолитися перед сном.

جابر رضي الله عنه قال: قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: (من خاف أن لا يقوم من آخر الليل فليوتر أوله ومن طمع أن يقوم آخره فليوتر آخر الليل فإن صلاة آخر الليل مشهودة وذلك أفضل) رواه مسلم 755

Це базується на хадисі Джабір-радхіяллаху анху-, який сказав, що Посланець Аллаха сказав: "Хто турбується про те, щоб не прокинутися наприкінці ночі, нехай робить вітрі молитви на початку ночі. Тим часом, хто впевнений, що прокинеться в кінці ночі, повинен молитися в кінці ночі, тому що молитву в кінці ночі засвідчують (ангели) ". (історичний хадис Мусульманин, No 755)

Імам Ан-Нававі сказав: "Це правда. Усі абсолютні хадиси доведені до цього значення. Одним з них є хадіс, в якому сказано: "Мій коханий має заповіт на мене, щоб я не спав, якщо не здійснив молитву з розумом". Цей хадіс був переданий тим, хто боявся не прокинутися наприкінці ночі ". (Сярх Шохіх Муслім 3/277)

Скільки Вітірів?

Мінімальний ліміт для witir - одна сторона. Виходячи з хадисів пророка Мухаммеда субханаху ва таала, "Вітір - це громада в кінці ночі". (Повідомляє Муслім)

І ще один хадіс, який сказав Р.С.

Завантажити

Це означає: «Молитви вночі - це дві молитви, дві молитви. Якщо хтось із вас переживає, що наближається світанок, то помоліться за одну молитву, щоб прочитати молитву, яку він зробив ". (Розповідає Бухорі Муслім)

Вищевикладені хадиси показують, що мінімальним обмеженням для шола вітір є один рекаат. Той, хто зробить одне вітрі-рекаат, виконав сунну. Однак вітрі не обмежуються лише однією групою, їм дозволяється молитися від 3, 5, 7 до 9 молитов.

Процедури молитви Вітір

Якщо людина виконує три рекаат-молитви, то призначаються дві процедури:

Спочатку помоліться 3 рекаат безпосередньо одним тасьяхудом. Це базується на хадисі Айшіа-Радхіяллаху анха-, "Пророк Мухаммед Сау не привітав двох ранніх мудреців". В іншому лафазі сказано: "Він виконує три рекаата, і він не сидить (тасяхуд), за винятком останнього рекаата". (історичний хадис Насаї 3/243)

По-друге, 2 привітання, а потім закрийте це однією стороною. Це базується на словах Ібн Умара - радхіяллаху анхума - про те, що він розділив свій рівний рекаат (2 рекаата) і свій вітрір одним привітанням. І він (Ібн Умар сказав, що Пророк Саул теж це зробив. (Розповідає Ібн Хіббан)

Якщо вітір становить 5 або 7 рекаат, то це робиться безперервно і не виконує тасяхуд, окрім одного тасяхуду в кінці, а потім закривається привітанням. Це базується на хадисі Айші - радхіяллаху анха - про те, що Посланник Аллаха (мир йому і благословенню) молився 13 рекаат однієї ночі, і він молився вітір з 5 рекатами. Він не сидить (тасяхуд), крім кінця молитви ". (Повідомляє Муслім 737)

В іншому хадісі Умм Саламахи - радхіяллаху анха - сказано: "Пророк Саул молився з 5 і 7 рекаат, і він не переривав його привітанням". (історичний хадис Ахмад та Насаї)

Якщо ви молитесь з 9 людьми, то dРобіть це, безперервно молячись і сидячи тасьяхуд у восьмому зборі, потім встаючи без привітання, та на дев’ять тасяхуд і привітання. Це базується на історії Айші-Радіяллаху анха–:

أن النبي صلى الله كان يصلي تسع ركعات لا يجلس فيها إلا في الثامنة فيذكر الله ويحمده ويدعوه ثم ينهض ولا يسلم ثم يقوم فيصل التاسعة ثم يقعد فيذكر الله ويحمده ويدعوه ثم يسلم تسليما يسمعنا

Це означає: "Воістину, Пророк Саул молився 9 рекаат, і він не сидів (за тесяхуд), окрім як у восьмому зборі. Потім він прислухався до Аллаха, сказав тахмід і помолився Йому, потім підвівся і не привітався. Потім він підвівся і помолився за дев'ятий збір, потім сів, прочитав зикр Аллаху, тахмід, помолився Йому, а потім привітав з привітаннями, які ми могли почути. (Повідомляє Муслім).

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Усі молитви Вітір пророка"

Posting Komentar