Небезпеку представляє салон-експерт жінки

Ісламські новини, Танджунг Енім
Хто схожий на народ, той належить до народу ".

Що стосується жінок, то характер жінки полягає в тому, щоб вона любила прикрашати себе, але в наш час існує так багато жінок, які прикрашають себе поза коридорами ісламського права. Мусульманським жінкам забороняється нагадувати невірних в одяганні та одяганні, таких як одяг, який не відповідає шаріату, гоління брів тощо. Тому що ці речі заборонені ісламом.

Шейх Фадхілата Мухаммед Шаліх аль Утаймін ніколи не отримував запитань. Запитання такі:

`` У наш час є багато жінок, які відвідують салон, щоб зробити зачіску в різних стилях. Є також ті, хто наслідує американським жіночим жіночим моделям. Немає сумнівів, що це форма тасяббух (що нагадує) невірного. Також є фахівець салону, який наносить пудру на обличчя і підстригає волосся на бровах. Все це було зроблено з дуже довгим часом і дорогими витратами. Навіть це може потрапити до зайвої категорії. Сподіваюсь, ви можете нам це ретельно пояснити, адже це дуже поширене серед мусульманських жінок зараз. Сподіваємось, з фетвою, яку ви даєте Всевишньому Аллаху, врятуйте мусульманських жінок, які потрапляють у західне життя, поки вони не забудуть, що вони мусульманські жінки, які очікують раю Аллаха і бояться пекла ".

Відповідь Шейха Ібн-Утайміна полягала в наступному: "Хвала Аллаху, який є хранителем Всесвіту, нехай просять і вітають пророка Мухмада та його друзів та родину. Аммабаду

Як ми знаємо, вороги ворогів ісламу завжди колонізують ісламську державу зі своєю зброєю, але після того, як Аллах дав перемогу мусульманам, вони змінили свою стратегію війни, зараз вони атакують мораль і думки. Всевишній Аллах також попередив мусульман у Корані та Сунні, одна з яких - у Коран лист. Аль-Майда: 77.

Я (Шейх ібн ʻУтаймін) бачив деякі небезпеки для досвідчених жінок-салонів

По-перше, дії експертів жіночих салонів (капстер), що імітують невірних у справах про татарії безрозсудних тощо, ці дії заборонені ісламом, оскільки вони нагадують невірних. Тим часом кожен, хто посміхається народові, є частиною цього кума.

По-друге, Капстер вищипує брову - це вчинок, який проклятий. Одного разу Расулулла прокляв жінку, яка вищипувала брови, або тих, хто вищипував брови. Те, що мається на увазі під прокляттям, тримається подалі від благодаті Аллаха Слава Йому і Талі.

По-третє, всі вищезазначені дії класифікуються як марнотратство майна без вигоди жінки, яка змінює зачіску, щоб імітувати волосся невірного, що коштує великих грошей.

По-четверте, наслідування вчинкам невіруючих може породити думки, щоб продовжувати радіти своїй моделі (стилю), поки нарешті вони не будуть наслідувати невіруючим у всьому, хоча їм доведеться жертвувати навіть благородною мораллю.

По-п'яте, акт салону складають мусульманських жінок, виявляючи їх статеві органи, - це акт, заборонений ісламом. Хоча вони сперечаються, щоб прикрасити жінку-мусульманку. Расулула забороняє жінці бачити статеві органи іншої жінки.

Тому як мулімін, щоб не обдурити цим. Зараз саме час відійти і уникати ремісників салонів (капстер). Уникайте косметики, яка завдає вам шкоди і змушує продовжувати чинити гріхи, бо ви схожі на немусульман.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Небезпеку представляє салон-експерт жінки"

Posting Komentar