Тому що це Харам, вони не хочуть приходити

Ісламські новини, Танджунг Енім
Під час свого керівництва він розширив Велику мечеть Кордови Аль-Джамі 'Аль-Кабір. Тому що ця мечеть є символом величі ісламу в столиці Андалуса. І є центром громадської діяльності та одним із найбільших центрів науки у світі поряд з Багдадом.

Коротше кажучи, розширення було завершено. І звичайно, мечеть стає все пишнішою і вміщує більше мусульман, які приїжджають назавжди. Аль Хакам уявляє собі, що комфорт людей збільшиться, їм буде веселіше і зручніше йти в мечеть.

Але це не так. Щось здивувало Аль Хакама. Громада, здавалося, не бажала приходити до мечеті після її розширення. Це зробило Аль-Хакама дуже шокованим і спробував знайти інформацію про те, чому громада відійшла від мечеті після того, як її зробили ширшою та зручнішою. Дивно ...

Аль Хакам викликав свій експертний штаб. "В чому причина?" - здивовано спитав Аль Хакам.

Експертний штаб повідомив: "У суспільстві поширилося, що ви розширюєте Велику мечеть харам!"

Як блискавка, ця новина розбила серце Аль-Хакама.

Тож він негайно викликав науковців та лідерів громад у всій Кордові. Їх зібрав Аль Хакам.

Після того, як всі вони зібралися разом, Аль Хакам поклявся Аллахом, що для будівництва великої мечеті не використано жодного майна хараму. Абсолютно ні. Потім він пояснив джерело фінансування, а саме п'яту частину ганіма-ганіма, яка була вкладена в Байтул-Мал.

Після зустрічі люди зібрались знову прийти і насолодитися частуванням знань та духовності в мечеті, яка є гордістю мусульман. (Див .: Аль Андалус у Таріх Аль Мушоввар, с. 207)

ДОКТОР. Торік Сувейдан, автор книги, висловив глибоке, але пронизливе зауваження,
"Це таква. Це народжує почуття чуйності, щоб бути обережним, щоб не брати, за винятком того, що є законним, на все. Це повертається в нашому суспільстві? І може багато чого зробити у нашому житті? "

Побачивши вищезазначену історію, словесний стає безмовним. Палець стає жорстким, і стає важко рухати ним лише для створення враження. Серце б'ється важко в порівнянні.

Аллах Акбар !!

Велике суспільство погоджується не приймати, крім того, що є законним. Погодьтеся триматися подалі від хараму. Навіть це для них є засобом. Навіть це пропонують лідери своєї країни.

Суспільство, яке змушує своїх керівників бути обережними. Люди, які охороняють своїх лідерів, щоб діяти законно. Люди, які не бояться дефіциту з халяльними різками. Суспільство, яке майно правителів та бізнесменів не може придбати.

Так. Люди, які володіють ізза. Суспільство, яке має Бога.

Візьміть тільки халяль!

І це один із ключів, який змусить Аллаха поділитися Своїми іззами для всіх нас.

Чистіть і тримайтеся подалі від нечистого!

І це покоління, яке буде найдальше від приниження та смирення, спричинених світом.

Немає різних причин і виправдань, які поширюються в суспільстві рівномірно, щоб прийняти те, що є харамом. Бо вони мають не лише знання. Але також майте віру. Вони не тільки мають віру, але й мають мужність. Наважтесь передати впевненість і пройти шлях.

У той час мусульманські сім'ї змагаються, щоб народити якомога більше і великих поколінь. Тоді майже ніхто з батьків не хвилювався щодо язичницьких цивілізацій, що впливають на їхніх дітей. На той момент те, що існує, - це впливати на світ і керувати ним.

Це історія мусульманської іззи. І таких історій ще багато.

Покоління, повне ізза.

Не покоління іммаа.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Тому що це Харам, вони не хочуть приходити"

Posting Komentar