Молитви, що приносять тисячу ангелів

Ісламські новини, Танджунг Енім
Найпростіший запит Пророка про підтримку Аллахом сили Ісламу у формі чудес, про які свідчать самі мусульмани. У Абу Бакра, який був поруч з ним, сльози на очах. Він одягнув халат на плечі Пророка, який був занурений у благоговіння.

"Боже мій! Прошу вас, не забувати ваших обіцянок та гарантій. Боже мій! Якщо ця маленька сила ісламу втратить, то ніхто не поклонятиметься вам ".

Молитва виходила багато разів, тоді Абу Бакр втішав його: "О Посланник Аллаха! Досить цього запиту. Справді, Аллах неодмінно дасть вам перемогу і виконає обіцянки, дані вам ".

І це правда, що відповідь приходить так, як це написано в Божому слові,

"(Пам'ятайте), коли ви просите свого Господа про допомогу, тоді Він дозволяє вам:" Справді, я приведу вам підкріплення з тисячею ангелів, які приходять поспіль ". І Аллах не зробив цього (надішліть підкріплення), але як хороші новини і про те, що на вашому серці через це може бути спокій. І ця перемога лише з боку Аллаха. Воістину Аллах - Могутній, Наймудріший ". (Сурат аль-Анфаль [8]: 9-10)

Аллах послав свою допомогу, пославши ангелів. Джибріл також наказав Пророкові взяти жменю гальки, кинув їх у ворога і сказав:

"Заплутайте їх, атакуйте їх обличчя!"

Коли Пророк скинув пил, усе перетворилося на бурхливу піщану бурю, яка напала на ворога. Тим часом мусульмани продовжують полювати з ентузіазмом, вбиваючи та захоплюючи всіх, хто потрапляє під їхні руки. До перемоги в битві під Бадром, яку обіцяв Аллах, була справді на їхньому боці.

"Отже (насправді) ви вбили їх не ви, але Аллах вбив їх, і не ви кидали, коли кидали, а Аллах кидав. (Аллах зробив це, щоб їх знищити) і щоб перемогти віруючих, з хорошою перемогою. Аллах всечуючий, всезнаючий ". (Сурат аль-Анфаль [8]: 17)

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Молитви, що приносять тисячу ангелів"

Posting Komentar