Модельєр у США створив санітарний хіджаб для медичної команди

Ісламські новини, Танджунг Енім
- Медичні працівники, які носять хіджаб, відчувають власні проблеми, коли їм доводиться боротися з пандемією Covid-19 на передовій. Їм потрібно підтримувати санітарію, тоді як деякі люди можуть навіть викинути будь-який одяг, прикріплений до їхніх тіл, щоб зменшити поширення вірусу.

Вирішуючи цю проблему, Хілал Ібрагім, модельєр у штаті Міннесота, Сполучені Штати, і власник Henna & Hijab, розробила санітарний хіджаб, який легко мити та безпечно використовувати повторно.

Сама «Хна і хіджаб» - це бутик, який спеціалізується на органічній хні та хіджабі ручної роботи. Господар вирішив допомогти медичним працівникам.

Натхнення Ібрагіма зросло після майже 10 років волонтерської діяльності в лікарні. "Багато пацієнтів, які спостерігають хіджаб (ісламський покрив голови), не мають нічого зручного для носіння під час перебування в лікарні, - сказав він. - Крім того, я дізнався про ту саму проблему серед медичних працівників і хотів дати їм щось стійке. довгий і простий у використанні ".

Окрім створення санітарного хіджабу, Ібрагім пожертвував понад 700 хусток лікарям та медсестрам COVID-19 у штаті.

Санітарні хіджаби від Henna & Hijab етично виготовляються із змішаних тканин.

"Найголовніше, що вони не впливають на мобільність на роботі і залишаються в безпеці на своєму місці, - сказав Ібрагім ELLE.com. - Це важливо, враховуючи (що медичні працівники) повинні бути дуже обережними у встановленні прямих контактів, особливо в такому середовищі".

Цей хіджаб досить гнучкий, щоб його могли носити пацієнти та працівники лікарні. Вони також стійкі до промислових пральних машин.

Протягом останніх кількох тижнів Хілал Ібрагім отримував величезні запити від медичних службовців щодо цього продукту.

"Санітарна завіса в медичних закладах є надзвичайно важливою для боротьби з інфекцією, і її часто вважають незначною через незнання стандартного релігійного покривала мусульманських жінок", - сказала вона.

"Цей вірус лише викриває розбіжності та труднощі, з якими стикаються деякі групи в країні ... Я сподіваюся, ми зможемо рухатись до кращого розуміння та усунути деякі бар'єри, які несуслани мають щодо хіджабу".

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Модельєр у США створив санітарний хіджаб для медичної команди"

Posting Komentar