про халяльний туризм Таїланд перевершує Індонезію

Ісламські новини, Танджунг Енім
Як мусульманська більшість країн, Індонезія націлена на 20 відсотків із 10 мільйонів іноземних туристів, щоб насолодитися халяльним туризмом, пропонованим в Індонезії, а це означає, що принаймні два мільйони людей планують стати ринком халяльного туризму в Індонезії, як повідомляє.

Однак виявляється, що ця цифра все ще менша за цифру, яку досягли інші країни щодо халяльного туризму, такі як Таїланд, Малайзія та Сінгапур. Сінгапур орієнтований на чотири мільйони туристів, Малайзія - на п’ять мільйонів людей, тоді як Таїланд займає найвищі позиції, а саме шість мільйонів людей, які насолоджуються халяльним туризмом, пропонованим їх країною.

"Таїланд переважно не мусульманин, але вони можуть розміщувати бізнес для мусульманських туристів", - сказав міністр туризму Арі Яхья деякий час тому.

Уряд також націлений на чверть із загальної кількості 20 мільйонів іноземних туристів, щоб насолодитися халяльним туризмом, витрати на душу населення яких перевищують середні іноземні туристи. Туристи, які люблять халяльний туризм, витрачають до 1500 - 1700 доларів США на душу населення на день, тоді як звичайні іноземні туристи витрачають лише близько 1200 доларів США на душу населення на день.

Станом на жовтень 2015 року Міністерство туризму зазначило, що кількість прибулих іноземних туристів досягла 8017589 осіб, що на 3,38% більше, ніж за аналогічний період минулого року. До кінця цього року передбачається виконати 10 мільйонів іноземних туристів.

Уряд також націлений на іноземну валюту від іноземних туристів, щоб досягти рупія. 172 трильйони при кількості відвідувань, встановлених як мінімум 12 мільйонів людей у ​​2016 році.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "про халяльний туризм Таїланд перевершує Індонезію"

Posting Komentar