Це джихад Мусліми минулого та сучасного

Ісламські новини, Танджунг Енім
Вірші Корану, що закликають до джихаду, спрямовані не лише на людей. Але для всіх мусульман. Дружини друзів беруть участь у війнах з чоловіками. Вони не залишили війни.

Серед завдань, які виконували мусульманські жінки, було напоїти бійців водою та лікувати їм рани. Серед них були навіть ті, хто просувався по авангарду в атмосфері війни між спалахами мечів і ударами стріл. Бійців, які постраждали або постраждали внаслідок інших трагедій, завезли в намети для лікування.

Саїда Рафіда вважається першою жінкою-лікарем в ісламі. У цей час Расулулла спеціально для нього встановив великий намет, що нагадував лікарню. Виконуючи свої обов'язки, Саїді Рафіді допомагали дружини інших друзів. На початку мусульмани привезли бійців, які були замучені в місто Медіна, щоб там поховати. Цим завданням займаються мусульманські жінки. Вони відвезли мучеників до міста Медіни. Вони перекопують землю для поховання мучеників. Після того, як одкровення прийшло до Апостола, щоб мученики були поховані на полі бою, це було теж завдання жінками.

Серед завдань, які також виконували жінки за часів Пророка, було забезпечення їжею та напоями для воїнів та догляд за військовими конями. Крім того, їм доручають ремонт та підготовку зброї бійців у розпал війни.

В одному бою меч у руці Халіда бін Валіда був зламаний. Побачивши це, дружина Халіда, Уммі Тамім, негайно допомогла чоловікові, надавши нову зброю, щоб він міг продовжити битву. Подібно до Асми Бінт Абу Бакр, вона допомагала своєму чоловікові Зубайру бен Аваму зброєю.

Присутність дружини поруч із чоловіком на полі бою виховує їхній бойовий дух. Це все заради захисту гідності та честі та прояву духу героїзму та благородства перед дружиною. Скільки воїнів накачують свого ентузіазму на полі бою через присутність жінки.

Під час війни в Кадісії Аль-Хасна, жінка-поетеса, спалила бойовий дух своїх чотирьох синів та мусульманських юнаків, щоб воювати та вчинити мученицьку смерть. Коли він побачив, що його чотири сини загинули мучениками на війні, Хасна не заплакала над ними. Насправді він вимовив дуже відомі слова "Хвала Аллаху, який прославив мене і смерть моїх синів".

Ще одним завданням жінок було запобігти втечі бійців, коли почалася війна. Жінки стояли позаду солдатів, які воювали. Коли воїн відступив з поля бою, дружина негайно показала своїх дітей в очах батька (показуючи, як ганебно втікати з поля бою.

Під час війни в Ярмуках Халід бін Валід розмістив жінок на пагорбі за солдатами. Жінки кидали бійців, що відступали з поля бою, гравієм та деревиною, або посипали їх пилом.

На війні Ярму 'всі солдати заснули від виснаження. Командир Абу Убайда бен Джира не хотів обтяжувати своїх солдатів, які були дуже втомленими бути на сторожі. Так що, хоч він і командир, він сам виконує обов'язки варти. З'ясувалося, що він бачив Асму бінт Абу Бакра та групу мусульманських жінок на варті навколо табору. Усі вони витягали мечі. Це дуже гарне видовище, чудовий полководець і дочка халіфа, які разом виконують варту.

Таким чином, ісламська історія наповнена героїзмом жінок. Було б непогано, якби ми висловили цей надзвичайний героїзм нашим поколінням і стали взірцями для джихаду на шляху Аллаха.

Жіночий джихад сьогодні

Двері до джихаду для жінок залишаються відкритими. Особливо в епоху, яка сповнена суворим життям зараз. Вони займають стратегічне становище, щоб стати сімейними фортецями. Коли чоловіки зайняті пошуком життя для своїх сімей, вони несуть відповідальність за виховання своїх дітей розумово і морально, щоб їх не тягнуло за собою течія, яка продовжує тягнути їх до краю руйнування. Це форма відповідальності для матерів, яка не є легкою.

Ця форма відповідальності не надто важка для військ, яким доводиться протистояти ворогу безпосередньо на полі бою. Якщо присутність ворожих військ і шаленість хвиль їх прибуття здатні збудити душу до боротьби - в таких умовах ми можемо виховати дух опору якомога більше. Однак вороги зараз загорнуті і в привабливій упаковці. Вони потрапляють у кулуари домашнього життя з чарівною зброєю.

Телебачення, відео, лазерний диск мають, безперечно, корисні цінності. Але рівенькемудхаратан набагато більший і небезпечніший, якщо ми можемо використовувати його належним чином ..

Коли релігія рекомендує мусульманським дітям бути розумними, щоб максимально використати свій час, телевізор - це навпаки; пропонує глядачам витрачати час і марно витрачати час. Коли релігія заохочує мусульманських дітей бути ніжними та ввічливими до старших та до людського суспільства, відео виховує їх суворою та жорстокою поведінкою. Подібним чином, коли релігія рекомендує мусульманським дітям триматися подалі від поведінки, що веде до перелюбу та аморальності, лазерний диск щоразу пропонує бути хорошим приватним наставником для подружньої зради.

Хороші матері - це ті, хто усвідомлює, що подібні форми демонстрації зараз є не просто розвагами, а стали ворогами. Вони повільно з’їли розум і серця наших дітей, щоб вони дичали і жили поза контролем релігії.

Давайте з усією нашою простотою створимо ісламське середовище у своїх будинках, контролюючи мислення дітей, охороняючи іграшки та шоу та навчаючи дітей освіті та благородній моралі, культивуючи читання Корану в середовищі сім'я, включаючи молитву в громаді.

Яскравий сигнал ісламу почав прояснятися з рівнем ентузіазму наших дітей до існуючих TPA. Мусліми відіграють важливу роль у постійному поліпшенні цього стану.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Це джихад Мусліми минулого та сучасного"

Posting Komentar