хто такий Мірза Хусейн Алі ? розповсюджувач єретичного бахаї

Ісламські новини, Танджунг Енім
МІРЗА Хусейн Алі - діяч шиїтів, який заявив, що був пророком у 1800-х роках. Хусейн Алі зробив себе пророком, а також обіцяним Месією. Стверджуючи себе пророком, Мірза Хусейн Алі став розробником і розповсюджувачем бахайського розуміння.

Розуміння бахаї виникло у шиїтів в Ірані в XIX столітті. Ініціатором був Мірза Алі Мухаммед (помер у 1853 р.). Він звинуватив себе у тому, що він "Аль-Бааб", що означає "двері", а саме двері, що з'єднує людей із "втраченою вірою", яка вийде в кінці часів.

Його вчення називаються "Бабія". Мірза Алі Мухаммед призначив себе імамом Махді. Після смерті його вчення розвивав його учень Мірза Хусейн Алі, нащадок перської нації. Коли Мірзу Хусейна Алі утримували у підземній в'язниці Сіях-Чал (чорна діра) у місті Тегеран, він почав поширювати своє вчення на мить.

Мірза Хусейн Алі назвав себе "Бахаулла", що означає красу Аллаха субханаху ва таала. Баабія або вахабія, це те саме, або іншими словами, це все ще одна одиниця.

Його звільнили з Сіях-Чалу, але його вислали з Ірану в Багдад, - Ірак. Спочатку Хусейн Алі не оголосив про свою місію послідовникам інших баабських релігій в Іраку, які перебували в стані повного хаосу та презирства.

У 1863 році в парку під назвою Таман Рідван він оголосив про свою місію баабітам, які були в Багдаді, і з тих пір це стало відомим як бахайське розуміння.

У 1868 році Мірза був засланий до палестинського міста Акка, яке тоді Османською імперією використовувалося як в'язниця. Спочатку його ув'язнили в казармі в Акці. У 1892 році він помер у Бахджі поблизу Акки, місця, яке стало Кібла-Бахаї.

Принципи єресі Мірзи Хусейна Алі

Він вважав, що всі божественні релігії (іудаїзм, іслам та християнство) однакові, оскільки вони походять від одного і того ж Бога (одного). Тому три релігії мають бути об’єднані, щоб не було іудаїзму, християнства чи ісламу. Існує лише "Діенулла" (Божа релігія) або, як їх називають, "міжнародна релігія".

Вчення Баха'І - це суміш пантаїстської філософії, вчення Тори (єврейської), Біблії (християнства) та суфізму в ісламі. Багаї - це вчення, яке вирізає в складках іслам, ласку з курячим волоссям, яка завжди змінює свою форму.

Бахаї поширилися в багатьох місцях світу, особливо на Заході. Кажуть, що він поширився у 300 місцях у різних країнах світу. В Індонезії ці бахаї широко розповсюджені у великих містах, але офіційно заборонені урядом Індонезії, оскільки практика їх вчень вважається розділеною та порушує громадський мир. Баха'Я був оголошений єретиком з виданням указу прем'єр-міністра Республіки Індонезія. номер: 112 / ПМ / 1959, від 21 березня 1959 року.

І слід зазначити, що секта Бахайла (Мірза Хусейн Алі) віддала своє життя за пропаганду повернення євреїв до Палестини та підтримує "анексію" євреїв до Палестини.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "хто такий Мірза Хусейн Алі ? розповсюджувач єретичного бахаї"

Posting Komentar