Південна Корея продовжує орієнтуватися на мусульманських туристів

Ісламські новини, Танджунг Енім - Південна Корея продовжує просувати туризм, який є прихильним для мусульман, разом зі збільшенням кількості туристів-мусульман до Південної Кореї.

Південна Корея також розвиває інфраструктуру громадського обслуговування та різноманітні мусульманські галузі.

Південнокорейські туристичні атракціони, обладнані для відвідувачів мусульманських відвідувачів, також прозвучали на Корейській ярмарку подорожей у 2019 році, організованій Джакартським офісом Корейської організації троуризму (КТО).

Відвідувачі можуть побачити репліку Центральної мечеті Сеула, мечеті, яка вперше була побудована в 1976 році в Ітаєвоні.

"Ми сподіваємося, що ця подія може стати позитивним середовищем для того, щоб жителі Індонезії познайомилися з доброзичливою для мусульман Кореєю", - заявив директор офісу Джакарти КТО Ендрю Джонгун Кім у прес-повідомленні, яке цитується в четвер (22.08.2019).

Фестиваль відбудеться 6 - 8 вересня в місті Касабланка, щоб просувати південнокорейський туризм, який є мусульманським у своїх зимових нюансах.

На фестивалі будуть показані туристичні агенти, агенції авіакомпаній, а також південнокорейські регіональні туристичні бюро з Сеула, Пусана, Інчхона та Чеджу, а також такі організації, як Ханва, Корейський хвильовий відділ KTO.

Також будуть організовані різні допоміжні заходи, які доповнять жваву подію Корейської подорожі. Серед іншого, «Мусульманська історія мандрівників», в якій представлені Наташа Різкі, Уджунг Оппа та Асма Надія, які поділяться досвідом під час вивчення Кореї.

Як відомо, Південна Корея стала одним з найбільш орієнтованих туристичних напрямків населення Індонезії, хоча Південна Корея - немусульманська країна.

Відомо, що Південна Корея увійшла до ряду країн, що пропонують мусульманський туризм. Тому що туристи, які в’їжджають у цю країну, насправді - мусульманські туристи.

Козель досить активно пропонує різноманітні зручні для мусульман зручні споруди, такі як ресторани та магазини, позначені як халяль та культові споруди, для підтримки халяльного туризму для туристів.-

Loading...

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Південна Корея продовжує орієнтуватися на мусульманських туристів"

Posting Komentar