хіджаб не є причиною невдач

Ісламські новини, Танджунг Енім - Найбільш дурні вважають, що хіджаб - це стриманість для жінок, а важкі правила і давні традиції, які є причиною невдач, на що скаржилися ісламські мислителі. Вони також вважають, що хіджаб тримає жінок подалі від них та відчужує їх від світу та зменшує їхню повагу та особистість.

Між сповіданням і претензією породила лихо, так що багато людей пливли за ним, хоча багато людей охоронялися Богом. Але багато людей сумнівні і розгублені.

Однак насправді саме іслам звільняє жінок, а іслам має верховенство та великі сподівання. Тому що жінки в період невігластва перебували у бідності, смиренність і приниження; чоловіки ставляться до жінок, як до тварин, які не мають прав у житті і не мають поваги.

Вони роблять жінок у спадщину як товари, де одна друга успадковує і торгує на ринках. Іслам називає це жорстокою жорстокістю і вчинками.

Вони також забороняють жінкам нічого, крім догляду за домом та виховання дітей. У той час як у вченні індуїзму всі катастрофи, смерть, пекло, отрута, змії та вогонь кращі за жінок, бо це гидота, яка не повинна їсти м’ясо і не сміятися, навіть не розмовляти. Тоді вони наносять йому чимало покарання, як фізичне, так і духовне, тому що він вважається знаряддям спокуси, який сатана використовує для пошкодження серця.

У Франції вчені провели семінар у 6 столітті нашої ери, на якому обговорювали, жінка є людиною чи ні? Тоді вони погодилися, що жінка - людина, але створена лише для того, щоб служити чоловікам.

Перебуваючи в Англії, король Генріх VIII видав наказ про заборону читання писань жінкам, і він не був визнаний мешканцем будинку, щоб у нього не було прав на владу, одяг та майно, якими він працював сам з потом.

Тільки іслам підняв жінок на свавілля та свавілля і підняв їх на високе становище, якого не було досягнуто наприкінці розвитку цивілізації. Саме іслам повідомляє, що жінки - це один із елементів, з якого людство стало численним, і зробило це благословенням і надією, як Він сказав: "Люди, бояйтеся свого Господа, який створив вас з однієї душі, і з якого Аллах створив свою дружину. ; і з обох Бог розвинув багатьох чоловіків і жінок. "(Коран, 4: 1).

Саме іслам інформує і встановлює, що жінки мають право звертатися до правди і не допускати заперечення (al-amr bi al-ma`ruf wa annahy` al-munkar) у своїх специфічних межах і робити всі справедливі вчинки, такі як слова Йому: «І ті, хто вірить, чоловіки та жінки, деякі з них є помічниками для деяких інших. Вони наказують (роблять) тих, хто добрий, заважають їм розійтися, встановлюють молитву, платять милостиню, і вони підкоряються Аллаху та Його Посланцю "(Коран, 9:71).

Саме іслам наказує робити добро дружинам, передавати йому доброту, допомагати йому в діях самовідчуження та запобігання особистої свободи людини і створює для нього багато прав у книзі юриспруденції та шаріату, як слова пророка Шаллаллаху «Алайхі Васаллам», поради доброта до жінок ».

І він знову сказав: "Найдобріша людина серед вас - це найрідніша людина для його сім'ї. І я найдобріша людина у вашій родині ».

І це найбільша честь, яку Іслам показує жінкам, що Він наказав їй зробити щось, що не дає їй падіння і обману, як щось, що охороняє її жінок і тримає подалі від наклепницьких місць і ставить її в міцну фортецю для чистоти. Щось - це призначений хіджаб, який не має нічого спільного з передбачуваною невдачею.

Ви можете бачити, чи є жінки, які хворі через хиджаб, або мусульманські солдати зазнають поразки перед ворогами, чи розумний розум повільно думати, чи джерела добра зупиняють людей і спосіб життя?

Хіджаб - це не хвороба для жінок, але це краса. І якщо похвала за нього пізно, то це через затримку цивілізації дурнів і наклеп на єретиків.

Усі ці сильні ісламські етичні норми та суворі закони визнавали їх пріоритетними деякими свідомими західними вченими. Вони сказали: "Хіджаб в ісламському погляді не означає відмовитися від впевненості у жінок, але це суатu шлях до гарантій, який є обов'язковим для них, у вигляді честі та сорому. Отже, фактичне становище жінок в ісламі - це доцільність прикриття себе (хиджабом).-
Loading...

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "хіджаб не є причиною невдач"

Posting Komentar