Щойно навернувшись, члени французького екстремістського права запрошують колег знати про іслам

Ісламські новини, Танджунг Енім
Правий екстреміст і член французького Національного фронту Максин Поті вирішив прийняти іслам і закликав своїх колег швидко їх наздогнати.

У відеозаписі, завантаженому в соціальну відеомережу, Максин Поті (22 роки), який проводить Коран, запрошує своїх однопартійців прийняти іслам, як повідомляє інформаційне агентство Daily Telegraph.

За його словами, боротьба, проведена Французьким національним фронтом, мала багато подібностей у вченні ісламу, наприклад, банківські відсотки, які ненавиділи ряди французького Національного фронту, що раніше було заборонено в ісламських вченнях.

Тим часом у відповідь на іслам Поті місцевий секретар Французького національного фронту Йорданія Бардала заявив, що членство Поті було призупинено, і сказав, що "релігія - це особистий вибір, і її потрібно поважати, але не потрібно включати її в політичну діяльність".

Можливо, ми часто чуємо мудрі слова, що ніщо не може закрити двері вказівок, коли Аллах вирішить дати їх комусь, але нам все одно доведеться над цим попрацювати.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Щойно навернувшись, члени французького екстремістського права запрошують колег знати про іслам"

Posting Komentar