Імам Тегерана закликає сунізм об’єднатися проти змови ворогів Ісламу

Ісламські новини, Танджунг Енім
Ахмад Хатамі, імам з Тегерану, Іран, закликав сунітів та шиїтів об'єднатися проти змови великих держав, націлених на іслам.

Хатамі закликав не допускати розриву між ними (сунітсько-шиїтськими) через дії Америки, яка, за його словами, підтримує тероризм.

"Шиїти і суніти об'єднані проти ворогів, які націлені на основи ісламу. Своєю єдністю ісламський світ завдасть потужного удару по США ", - сказав він.

Хатамі розкритикував президента США Джо Байдена за клеймо іранців як терористів і заявив, що висловлювання Джо Байдена були смішними.

«Весь світ знає, що Америка є терористом і спонсором тероризму. Вони (Америка) відправляють терористів до Сирії ", - додав він.

Але за своїм закликом запросити мусульман у світі об'єднатися Хатамі також звинуватив Саудівську Аравію в тому, що вона є "американською маріонеткою", яка, за його словами, має ключову роль у кожному терористичному акті в мусульманському світі.

Хатамі звинуватив уряд Саудівської Аравії у вчиненні військових злочинів в Ємені.

«Злочини, вчинені родиною Аль-Сауд в Ємені, дуже жорстокі. Вони несправедливо називають себе зберігачами двох святих мечетей, хоча насправді вони є зрадниками двох святих мечетей », - сказав Хатамі.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Імам Тегерана закликає сунізм об’єднатися проти змови ворогів Ісламу"

Posting Komentar