"Чистота - це частина віри" Хадіс Дайф, але сенс хороший

Ісламські новини, Танджунг Енім
Аль-Хамдулілла, вся похвала належить Аллаху, Господу світів. Салават та привітання Расуліллаху-Шаллаллаху 'Алайхі Васалламу-, його родині та друзям.

Чистота в ісламі займає важливе місце. Книги фікху поклоніння в ісламі починаються з обговорення тахари, що означає чистоту і чистоту.

Чистота - це принцип реалізації здоров’я; одне з найбільших благословень, яке дарує Аллах людям, як це сказав хахіс,

نِعْمَتَانِ مَغْبُونٌ فِيهِمَا كَثِيرٌ مِنْ النَّاسِ الصِّحَّةُ وَالْفَرَاغُ

"Є два благословення, якими люди часто нехтують (втрачають), а саме здоров’я та відпочинок (можливості)". (Історія Хадісів. Аль-Бухарі та Ахмад)

Через важливість чистоти ця релігія позиціонує її як половину віри. Це означає, що вимогами віри є підтримка чистоти.
Расулулла Саллаллаху 'Алайхі Васалам сказав:

الطُّهُورُ شَطْرُ الْإِيمَانِ

"Бути чистим - це половина віри". (Історія хадісів. Мусульманин)

Тобто пік його винагороди помножується на половину винагороди за віру. Деякі кажуть, що сенс віри - змити минулі гріхи, а також омивання '. Причина в тому, що омивання 'не є дійсним без віри. Тому що це має бути за вірою, називається половина його. І є ще кілька інших думок щодо цього хадису.

Щоб посилити це значення, багато людей постулюють із відомим хадисом,

اَلنَّظَافَةُ مِنَ الْإِيْمَانِ

«Гігієна - це частина віри». (Історія Хадісів. Аль-Тірміді)
Шейх Абдул Азіз бен Абдулла бен Базз рахімахулла експериментував з цим хадисом,

لكنه حديث ضعيف, ومعناه صحيح, معناه جاء في أحاديث أخرى, هذا الحديث رواه الترمذي بسند ضعيف, (النظافة من الإيمان), ولكن ليس سنده صحيحا, ولكن في المعنى جاء عن النبي -صلى الله عليه وسلم- أن من شعب الإيمان إماطة الأذى عن الطريق

"Але це дайф-хадіс. Значення - сахіх (правда). Сенс в інших хадисах. Цей хадіс передав аль-Тірміді із санадом дайфом. (Чистота - це частина віри), але санада не є справжньою. Але з точки зору значення є хадис пророка Саллаллаху Алаіхі Васаллама, який серед гілок Віри усуває відволікаючі фактори з шляху ".

Расулулла Саллаллаху 'Алайхі Васалам повідомив, що бачив нагороду свого народу - коли вона була йому відкрита - хтось, хто прибирав бруд з мечеті.

Rasulullah Sallallahu 'Alaihi Wasallam також сказав,

 إِنَّ اللهَ جَمِيْلٌ يُحِبُّ الجَمَالَ

"Аллах прекрасний і любить красу". Звідси Аллах робить шаріабат, приймає душ під час п’ятничних молитов і купає покійного. У цьому законі є цінність чистоти.

Шейх Бін Базз рахімахулла пояснив ще одне значення аль-Татхір (очищення), значення аргументу Сярі показує команду берегти чистоту від бруду. Щоб віруючий не залишав бруду на своєму одязі та тілі.

Але йому слід видалити бруд. Подібно до цього, коли він був у дорозі, він позбувся шкідливих порушень з дороги, щоб мусульмани не постраждали від цієї причини. Аллах знає найкраще.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 ""Чистота - це частина віри" Хадіс Дайф, але сенс хороший"

Posting Komentar