Лібералізм, радикалізм та репресивний ізм у світі освіти

Ісламські новини, Танджунг Енім
Дисертація Абдула Азіза, студента докторантури УІН Сунан Каліага Джокьякарта, під назвою "Концепція молока аль-Ямін Мухаммад Сяхур як легітимність позашлюбних сексуальних відносин" породила суперечки. Громадськість відреагувала дуже швидко і кинула виклик дисертаціям, які перевірялись.

Суть дисертації викладача IAIN Суракарта зводиться до легалізації інтимних стосунків поза шлюбом за певних умов. Абдул Азіз погодився з концепцією сирійського мислителя-ліберала Мухаммада Сярура, що позашлюбні статеві стосунки не є актом перелюбу. За Сяхуром, сексуальні стосунки поза шлюбом вважаються перелюбом лише у тому випадку, якщо це відбувається відкрито або на виставці. Отже, якщо це робиться у закритому місці, це не можна сказати як акт перелюбу і вважається таким, що не порушує ісламський закон.

Кількість критики з боку різних елементів суспільства змусило автора дисертації вибачитися та переглянути свій текст. Зміна назви дисертації та вилучення частин, що породжують суперечки у спільноті. У містечку також відбулася прес-конференція з цього приводу.

В іншому місці Хікма Санггала, студент Державного ісламського інституту (IAIN) Кендарі, Південно-Східне Сулавесі (Сультра) був висланий з кампусу через незрозумілі звинувачення.

Адвокат Хікма з LBH Пеліта Умат, Чандра Пурна Іраван, заявила, що його підзахисного вигнали, оскільки його звинуватили у приналежності до культу та радикалізму.

Він пояснив, що 27 серпня 2019 року його клієнт отримав одночасно два листи, в яких містилося звільнення / звільнення як студента IAIN Кендарі. Іншими словами, Хікма кинув свій кампус.

Сам Хікма Санггала відомий як студент, який критично ставиться до стану громадськості і активно проповідує. Він також є одним із видатних студентів, про що свідчить Подячна грамота як студент з найкращим середнім балом на факультеті, який він коли-небудь отримував. І зараз він пише дипломну роботу, але потім отримав лист, який кинув школу, зі свого кампусу.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Лібералізм, радикалізм та репресивний ізм у світі освіти"

Posting Komentar