їжа харам тягнеться до пекла

Ісламські новини, Танджунг Енім
Аль-Хамдулілла, вся похвала належить Аллаху, Господу світів. Салават та привітання йдуть до Расулуллах-Шаллаллаху 'Алайхі Васаллама-, його сім'ї та друзям.

Расулулла Саллаллаху 'Алайхі Васаллам попередив про небезпеку їжі харам, яка заважає виконанню молитов. Або це харам в дзаті (матеріал), або харам сабабі (як його отримати).

Від Абу-Хурайри радхіаллаху 'анху, Расулуллах Саллаллаху' Алайхі Васалам сказав:

أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ اللَّهَ طَيِّبٌ لاَ يَقْبَلُ إِلاَّ طَيِّبًا

"Про всі людські істоти, справді Аллах - Тхойіб (добрий). Аллах не прийме нічого, крім Тхойіба (Добре)".

(Переказано Хадіс. Мусульманин)

Від Ібн Умара радхіаллаху 'анхума, Расулуллах Саллаллаху' Алайхі Васалам сказав:

لاَ يَقْبَلُ اللَّهُ صَلاةً بِغَيْرِ طَهُورٍ ، وَلاَ صَدَقَةً مِنْ غُلُولٍ

"Аллах не прийме чиюсь молитву, не здійснивши омивання (очищення), і не прийме милостиню з гюлюлом (вкраденим / зіпсованим) майном." (Хадіс передано Муслімом)

Мало того, що з’їдання хараму потягне злочинця до пекла, як йдеться в хадисі пророка Саллаллаху Алаїхі Васаллама

لَا يَدْخُلُ الْجَنَّةَ لَحْمٌ نَبَتَ مِنْ سُحْتٍ ، النَّارُ أَوْلَى بِهِ

“Напевно м’ясо, яке виростає з нечистих благ, не піде на небо; пекло заслуговує на нього більше ". (Перекази в хадисах. Ахмад, аль-Тірміді та інші. Дишаха Шейха Аль-Альбані в лінії Сахіха, номер 2609)

Від Хаула аль-Ансарія Радхіяллаху Ани він сказав: Я чув, як Расулуллах Саллаллаху Алайхі Васалам сказав:

نَّ رِجَالًا يَتَخَوَّضُونَ فِي مَالِ اللَّهِ بِغَيْرِ حَقٍّ فَلَهُمْ النَّارُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ

"Справді, є деякі люди, які їдять майно Аллаха без правильного шляху, тому пекло буде їхньою частиною у День Воскресіння". (хадіс переданий Аль-Бухарі)

Шейхул Іслам Ібн Таймія Рахімахулла сказав:

الطعام يخالط البدن ويمازجه وينبت منه فيصير مادة وعنصرا له, فإذا كان خبيثا صار البدن خبيثا فيستوجب الن ولهذا قال النبي صلى الله عليه وسلم: كل جسم نبت من سحت فالناه أون سحت فالناه أون سحت فالناه أون سحت فالناه أون بل. وَالْجَنَّةُ طَيِّبَةٌ لَا يَدْخُلُهَا إلَّا طَيِّبٌ

"Їжа, яка потрапляє в організм, засвоюється організмом і вирощує плоть, вона стає речовинами та компонентами для організму. Якщо речовина погана, тоді організм також стає поганим, так що воно повинно мати пекельний смак. Тому, пророк Саллаллаху Алайхі Васалам сказав: "кожне тіло, яке виростає з їжі харам, тоді пекло для нього більше підходить". У той час як небо добре, куди не можна увійти, окрім доброго тіла ". (Маджму Фетва: 21/541)

Шейх Ібн Джибрін Рахімахулла сказав:

الأكل إذا كان طيباً كان البدن طيباً, وسلم من العذاب ، وإذا تغذى البدن على حرام كان البدن آثماً أو نجساً

"Якщо їжа хороша, організм буде хорошим і захищеним від мук. Якщо тіло росте з нечистої їжі, тоді воно є грішним і нечистим ". (Syarh 'Umdah al-Ahkam: 3/74)

Незаконне харчування - це як брудний басейн, не плавайте в ньому. Круті скелі, не лізь. Зруйнована дорога, по якій не варто йти. Це транспортний засіб, який веде до пекла. Отже, wap проти їжі харам. Відмовитися від їжі харам; або речовиною є харам, або причиною його отримання.
Їжа Харам погана, а Аллах не любить поганого.

قُلْ لَا يَسْتَوِي الْخَبِيثُ وَالطَّيِّبُ وَلَوْ أَعْجَبَكَ كَثْرَةُ الْخَبِيثِ فَاتَّقُوا اللَّهَ أَعْجَبَكَ كَثْرَةُ الْخَبِي اثِثََََِ

"Скажіть:" Це не те саме, що погане з добрим, хоча кількість поганих речей приваблює ваше серце, тоді бійтеся Аллаха, мудрі люди, щоб вам пощастило ". (Коранський лист. Аль-Майда: 100)

Майте на увазі, сатана завжди прикрашає їжу та харам на слабких душах. Шайтан фантазує про веселощі та поя-пою з великою кількістю майна. Шайтан будує солодкі мрії багатством з нечистого шляху. Аллах знає найкраще.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "їжа харам тягнеться до пекла"

Posting Komentar