Фізіологія в молитовних дослідженнях

Ісламські новини, Танджунг Енім
"Прочитайте те, що вам відкрито, а саме Біблію, і встановіть молитви. Насправді молитва заважає їй бути порочною і злою. І справді пам'ятати Аллаха - це більше. І Аллах знає, що ти робиш .. "(Сура Аль-Анкабут [29]: 45)

Найважливішим значенням часу та імпульсу богослужіння, того, що заборонено чи може бути скасовано, та інших місць та норм, які ми завжди повинні досконало застосовувати в одному пакеті, є комплексний комплексний підхід.

Отже, поклоніння - це метод оптимізації людської природи (потенціалу) в цілому. Прокидання в останній третині ночі та молитва, коли сонце перебуває в певній точці своєї траєкторії, слід інтерпретувати як форму спілкування між істотою та її Рабином.

Усі богослужіння мають характер повторюваних, повторюваних та регулярних або звичайних. Чому? Оскільки, оптимізуючи час та досконало інтерпретуючи елементи, що містяться в ритуалі поклоніння, насправді наша фізіологія або функції організму оптимізували роль "грудочки", що згадується в Сахіх Бухарі, якщо грудка м’яса хороша, це також добре. все, а якщо погано, то все погано.

В авторському іджтіхаді грудочкою м’яса є таламус - низка станцій передачі сигналів мозку, розташованих у середньому мозку. Якщо таламус тренується і контролюється, вісь або вісь HPA (гіпоталамус-гіпофіз-адреналін) також буде добре навчена.

Параметром, який можна спостерігати, є контроль гормону, що регулює тривогу, кортизолу. Якщо кортизол у стабільному стані, з’явиться п’ять показників благочестя, а саме:

Відчуття спокою. Це відчуття частково регулюється оптимальними рівнями серотоніну (ні меншими, ні надлишковими).

Щастя. Це відчуття регулюється, серед іншого, рівнями ендорфінів, які є "морфієм" мозку, який приносить радість і щастя. Якщо людина вживає наркотики, це насправді вказує на порушення роботи мозку або на недостатню інтенсивність та якість молитви.

Почуття взаємної любові, яке виявляється у бажанні поділитися (милостинею). Це відчуття відіграє окситоцин, гормон, який часто асоціюється з репродуктивною системою жінки. Якщо ми уважно спостерігаємо, звичайно, функція цього одного гормону чітко простежується в характері матері, сповненої ніжності, любові та турботи, яка щиро і справедливо розподіляється серед її родини.

Почуватися добре. Це здорове і свіже відчуття відіграє вазопресин, який відповідає за регулювання стабільності рідини, що в свою чергу впливає на роботу серця і нирок.

Щире кохання. Почуття любові лише місце Аллаха субханаху ва таала. як єдина мета життя і єдине місце, від якого ми залежимо. Кул хува Аллаху ахад, Аллаху аш-шамад.

Таким чином, трохи досліджуємо фізіологію при вивченні богослужінь (молитви). Дасть Бог, що мусульманин, який виконує свої молитви з кафою, зможе відчути безтурботність у світі (вільному від зла і злих рис), яке призведе нас до небес у потойбічному світі. Іншими словами, молитва та поклоніння - це спроби оптимізувати функції мозку та розуму, щоб вони були гармонійними, безпечними, корисними як для світу, так і для потойбічного світу!

"Насправді ми створили людей у ​​найкращій формі". (Сура Ат-Тійн [95]: 4)

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Фізіологія в молитовних дослідженнях"

Posting Komentar