Ньі Роро Кідул, Богоматір і практики язичництва

Ісламські новини, Танджунг Енім
З давніх часів язичники завжди поклонялися богиням, особливо Богу Землі або Богині Землі.

Характеристики язичництва відзначаються різними ритуалами та міфологіями з однаковими ознаками чи явищами, наприклад, поклоніння природі, дотримання максимально можливого балансу космосу, поклоніння богам, статуям, магічним силам, духам предків, анімізму, динамізму, священним предметам, священні символи та гороскоп або астрологія.

Інші особливості язичництва - це мантри, жертвоприношення, вівтар жертвоприношень та дим, ладан чи ладан, щоб додати містичну атмосферу.

Повернемось до давнього язичництва. Богиня Землі зображена прекрасною і прекрасною богинею, що символізує родючість, родючу сільськогосподарську землю, символ достатку, любові та щедрості. Древні яванці завжди робили статую Деві Шрі, щоб її хвалили як подяку, коли настав час збору врожаю. Статую Деві Шрі часто ставлять у сентоні чи в якомусь приміщенні або в сараї для зберігання рису.

У традиціях королівства Матарам на Яві вважається, що існувала королева, яка правила південним узбережжям. Няй Роро Кідул. Вона зображена прекрасною богинею, яка володіє магічною силою і співпрацює з правителем короля Матарама в управлінні королівством. Вважається, що кожен, хто дрейфує уздовж південного узбережжя острова Ява, є жертвою або жертвою з боку Нея, щоб стати слугою або утримувачем королівства Лаут-Кідул. Першого з Сюро проводиться лабуханський захід на честь Няя Роро Кідула. Подібно до цього рибалки вздовж південного узбережжя часто проводять заходи з морської милостині, щоб приносити в жертву Няя.

Тим часом в індуїстських традиціях, особливо на Балі, існує поклоніння богині Сарасваті. Вона була відома як прекрасна богиня, знаюча, мудрість і мудрість. У кожній ритуальній церемонії перед статуєю богині розміщують підручники для очищення.

Язичницькі вчення про поклоніння богиням були настільки впливовими в християнському світі, що в 431 р. Н. Е., Коли відбувся Собор у місті Ефес, Марія була проголошена Богородицею. З того часу Проголошення було прийнято як щось згідно з Біблією та як стандарт їхньої віри. До уваги, в місті Ефес стоїть чудовий храм для поклоніння богині Артеміді. З призначенням Марії Богородицею стає зрозуміло, що декрет Ефеського собору надав Марії статус «божественності» або божества. З цим листом призначення статус Марії змінився з матері людини на Матір Божу. Таким чином божественний статус Марії був отриманий приблизно через 400 років після її смерті.

У Сендангсоно, Кулон Прого, Джокьякарта, печера Марія була зроблена як місце паломництва для християн. Подібним чином Сенданг Срінінгсіх у Клатені, Центральна Ява, в Кедірі, Східна Ява, у Новій Зеландії, Восточний Тимор та інших. У цих місцях часто проводяться ритуальні церемонії в молитовній печері.

В Індонезії існує не менше 52 місць паломництва, що виникли через явище появи Діви Марії. Саме перед статуєю Діви Марії християни моляться, як це роблять язичники.

Проте сама Біблія нагадує християнам: "Діти мої, остерігайтеся всіх ідолів". (I Іван 5:21).

Щодо практики поклоніння іншим істотам або поклоніння Ісусу чи Марії, Іслам нагадав у своєму посланні, яке міститься в Корані:

І (пам’ятайте), коли Аллах сказав: «О Ісусе, сину Маріам, ти сказав людям:« Зроби мене і мою матір двома богами, крім Аллаха »? Ісус відповів: "Слава Тобі, не годиться мені говорити те, що не є моїм правом (говорити це). Якби я це сказав, то, безсумнівно, ти б це знав. Ти знаєш, що в мені, а я не знаю, що в тобі. Воістину, Ви всезнаєте окультні справи.

Я ніколи не говорив їм, крім того, що Ви мені наказали (сказати), а саме: «Поклоняйтесь Аллаху, моєму Господу і вашому Господу», і це я є свідком проти них, поки я перебуваю серед них. Тож після того, як ти мені пробачиш. Ви спостерігаєте за ними. І Ти Свідок усього. (QS. Алмайда, вірші 116-117). Аллах знає найкраще.

Subscribe to receive free email updates:

0 回应 "Ньі Роро Кідул, Богоматір і практики язичництва"

Posting Komentar